• среда, 19 јуни 2024
МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

15 јуни 2024  Скопје

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

14 јуни 2024  Скопје

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - На 09.06.2024 во 19.50 часот на локален пат за с.Ростуше, гостиварско, полициски...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 5 јуни 2024 (МИА) - ОВР Струга поднело кривична пријава против Е.С.(24) од струшкото село Делогожда

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

5 јуни 2024  Свети Ни...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 4 јуни 2024 (МИА) - Денеска во 02.00 часот на подрачјето на Бит Пазар, полициски службеници од Единиц...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - На 03.06.2024 во 03.30 часот на улица „Гоце Делчев“ во Гостивар, полициски службе...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 31 мај 2024 (МИА) - На 30.05.2024 во 22.00 часот на подрачјето на Чаир, полициски службеници од Едини...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - На подрачјето на општина Аеродром во Скопје вчера во 15.50 часот полицис...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - На 10.05.2024 во 19.30 часот во Куманово полициски службеници од Отсекот за недоз...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) - На 09.05.2024 во 14.00 часот во Кочани, полициски службеници од...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје,  9 мај 2024 (МИА) - Во охридското село Велгошти вчера во 17.00 часот полициски службеници од СВР...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - На 01.05.2024, со наредба од Основен суд Велес, полициски службеници од Одделениет...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - На 28.04.2024 во 15.55 часот во Куманово, полициски службеници од Отсекот за не...

МИА НАЈАВИ (ДПЛ)

МИА НАЈАВИ (ДПЛ)

25 април 2024 Скопје – Министерката за одбрана Славјанка Петровска ќе се об...

Image

Остани поврзан