• вторник, 28 мај 2024
Изјава на претседателот на движењето ЗНАМ, Максим Димитриевски

Изјава на претседателот на движењето ЗНАМ, Максим Димитриевски

Куманово, 8 мај 2024 (МИА) - Македонскиот народ покажува капацитет во к...

Прес-конференција на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски (во живо)

Прес-конференција на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски (во живо)

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателскиот кандидат на ЗНАМ, Максим Димитри...

Изјава на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски

Изјава на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски

Куманово, 24 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател од Движењето...

Димитриевски од Битола: Политичарот не смее да биде над граѓанинот

Димитриевски од Битола: Политичарот не смее да биде над граѓанинот

Скопје, 20 април 2024 (МИА) – Движењето ЗНАМ – За наша Македонија, во рамки на претседателската и па...

Потпишан Кодексот за фер и демократски парламентарни избори – распределбата на средства за политички маркетинг главен проблем на помалите партии (ДПЛ)

Потпишан Кодексот за фер и демократски парламентарни избори – распределбата на средства за политички маркетинг главен проблем на помалите партии (ДПЛ)

Скопје, 17 април 2024 (МИА) – Претставници на политичките партии и коал...

За Димитриевски се неприфатливи евентуални предлози за уставни измени за избор на претседателот во Собрание

За Димитриевски се неприфатливи евентуални предлози за уставни измени за избор на претседателот во Собрание

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Претседателскиот кандидат и лидер на Движењето ЗНАМ-за наша Македонија...

Димитриевски од Прилеп: На Македонија и треба трета опција и претседател од народот

Димитриевски од Прилеп: На Македонија и треба трета опција и претседател од народот

Прилеп, 13 април 2024 (МИА) - Се залагаме да ги менуваме сите суштински работи, зашто Македонија 30...

Димитриевски: На Македонија и е потребен претседател кој ќе обединува

Димитриевски: На Македонија и е потребен претседател кој ќе обединува

Штип, 10 април 2024(МИА) – Ние ќе водиме позитивна кампања, ќе работиме на обединување на македонски...

Димитриевски од Тетово: Македонија бара претседател којшто ќе излезе од граѓаните и ќе биде претседател на граѓаните

Димитриевски од Тетово: Македонија бара претседател којшто ќе излезе од граѓаните и ќе биде претседател на граѓаните

Скопје, 9 април 2024 (МИА) - Караванот на Максим Димитриевски, кандидатот за претседател на Македони...

Димитриевски:  Притисоците се интензивираат, дополнително ме мотивираат да го демонтираме овој режимски систем

Димитриевски: Притисоците се интензивираат, дополнително ме мотивираат да го демонтираме овој режимски систем

Куманово, 8 април 2024 (МИА) - Градоначалникот на општина Куманово и кандидат за претседател  о...

Димитриевски од Охрид: На Македонија и треба Претседател кој ќе ги штити интересите на граѓаните

Димитриевски од Охрид: На Македонија и треба Претседател кој ќе ги штити интересите на граѓаните

Скопје, 8 април 2024   Караванот на претседателскиот кандидат од Движењето ЗНАМ...

Димитриевски од Струга: Мора да влеземе во ЕУ со крената глава, како Македонци и како засебна нација

Димитриевски од Струга: Мора да влеземе во ЕУ со крената глава, како Македонци и како засебна нација

Струга, 7 април 2024 (МИА) - Македонија мора да продолжи на патот на евроинтеграциите, но не по секо...

Димитриевски: Да се изнајде начин за модифицирање на преговарачката рамка со ЕУ

Димитриевски: Да се изнајде начин за модифицирање на преговарачката рамка со ЕУ

Валандово, 6 април 2024 (МИА) - Да се формира меѓународен тим во кој ќе има претставници на ЕУ, кој...

Димитриевски: Целосна департизација на безбедносниот апарат, искусни луѓе во правосудството

Димитриевски: Целосна департизација на безбедносниот апарат, искусни луѓе во правосудството

Кочани, 5 април 2024 (МИА) – Во оваа кампања за претседателските избори нудам концизна и конкретна п...

Димитриевски: Граѓаните да ги анализираат сите понуди на кандидатите за претседател

Димитриевски: Граѓаните да ги анализираат сите понуди на кандидатите за претседател

Делчево, 5 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател на Движењето ЗНАМ - За наша Македонија, Макс...

Image

Остани поврзан