• понеделник, 20 мај 2024
На полноќ истекува рокот за увид во Избирачкиот список и за пријавување на гласачите во дијаспората

На полноќ истекува рокот за увид во Избирачкиот список и за пријавување на гласачите во дијаспората

Скопје, 18 март 2024 (МИА) – На полноќ истекува рокот за увид во Избирачкиот список како и за пријав...

Уште три дена за увид во избирачки список, апел од ДИК граѓаните да се проверат

Уште три дена за увид во избирачки список, апел од ДИК граѓаните да се проверат

Скопје, 16 март 2024 (МИА) - Граѓаните имаат уште три дена да извршат у...

Во Дебар педесетина граѓани извршиле увид во избирачкиот список

Во Дебар педесетина граѓани извршиле увид во избирачкиот список

Дебар, 1 март 2024 (МИА) - За неполни три дена педесетина граѓани од општините Дебар и Центар Жупа,...

Македонската амбасада во Тирана објави повик за увид во Избирачкиот список и пријавување за гласање

Македонската амбасада во Тирана објави повик за увид во Избирачкиот список и пријавување за гласање

Тирана, 20 февруари 2024 (МИА) – Македонската амбасада во Тирана, објави повик за македонските држав...

Вкупно 14.921 лице извршиле увид во избирачкиот список

Вкупно 14.921 лице извршиле увид во избирачкиот список

Скопје, 10 септември 2021 (МИА) - Вкупно 14.921 лица извршиле увид во избирачкиот список, заклучно со в...

ДИК: 11.224 лица до вчера се провериле во избирачкиот список

ДИК: 11.224 лица до вчера се провериле во избирачкиот список

Скопје, 3 септември 2021 (МИА) - Вкупно 11.224 лица до вчера се провериле во избирачкиот список, а подн...

Image

Остани поврзан