• четврток, 30 мај 2024
Во Штип се планира поставување на неколку вендинг машини

Во Штип се планира поставување на неколку вендинг машини

Штип, 19 февруари 2024 (МИА) - Во центарот на Штип е поставена првата в...

Прилепски Комуналец има проблем со отпадната пластика, селекцијата на отпадот најважна

Прилепски Комуналец има проблем со отпадната пластика, селекцијата на отпадот најважна

Прилеп, 18 ноември 2023 (МИА) - Прилепски „Комуналец“ со месеци не може да најде решение за отпаднат...

Во Кавадарци проект за селекција и собирање на отпадни пластика и лименки во вендинг машини 

Во Кавадарци проект за селекција и собирање на отпадни пластика и лименки во вендинг машини 

Кавадарци, 29 март 2023 (МИА) - Во Кавадарци ќе се спроведува проект за селекција и соб...

Гевгелиските комуналци се подготвуваат за секундарна селекција на отпадот

Гевгелиските комуналци се подготвуваат за секундарна селекција на отпадот

Гевгелија, 9 февруари 2022 (МИА) - Екипите на јавното комунално претпријатие од Гевгелија ги вршат посл...

Image

Остани поврзан