• недела, 14 јули 2024
Спасовски: Има повеќе причини за поразот на СДСМ, ниту еден пратеник од СДСМ нема да го поддржи мнозинството

Спасовски: Има повеќе причини за поразот на СДСМ, ниту еден пратеник од СДСМ нема да го поддржи мнозинството

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) - Поранешниот министер за внатрешни работи, а сега избран за пратеник од С...

Меџити: Кој губи, има право да се лути

Меџити: Кој губи, има право да се лути

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Има една поговорка, кој губи има право да се лути. Но, добро е да ги про...

Маричиќ: Секој пратеник ќе треба да се соочи со одлуката дали блокадата ќе си ја наметнеме сами или ќе продолжиме напред

Маричиќ: Секој пратеник ќе треба да се соочи со одлуката дали блокадата ќе си ја наметнеме сами или ќе продолжиме напред

Скопје, 31 март 2023 Секретарот за меѓународна соработка на СДСМ Бојан Маричиќ при...

Османи: Ахмети се залага за решавање на стретшки политики

Османи: Ахмети се залага за решавање на стретшки политики

Скопје, 21 март 2023 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Османи вели дека не е чесно ова ш...

Петровска: Како што ветивме, го декласифициравме видот на опремата која е донирана на Украина

Петровска: Како што ветивме, го декласифициравме видот на опремата која е донирана на Украина

Скопје, 15 март 2023 (МИА) - Министерката за одбрана Славјанка Петровска информираше...

Петровска: Целта на сајбер нападите е да се внесе паника и страв кај населението, мораме да продолжиме да инвестираме во сајбер одбрана

Петровска: Целта на сајбер нападите е да се внесе паника и страв кај населението, мораме да продолжиме да инвестираме во сајбер одбрана

Скопје, 15 март 2023 (МИА) - Целта на хибридните закани, чиј составен дел се и сајбе...

Богоев: СДСМ реализира мерки за помош од над 750 милиони евра, а ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски нанесуваат штета врз граѓаните и државата

Богоев: СДСМ реализира мерки за помош од над 750 милиони евра, а ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски нанесуваат штета врз граѓаните и државата

Скопје, 11 ноември 2022 Владата предводена од СДСМ користи механизми за помош на ранливи категории гра...

Богоев: СДСМ реализира мерки за помош од над 750 милиони евра, а ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски нанесуваат штета врз граѓаните и државата

Богоев: СДСМ реализира мерки за помош од над 750 милиони евра, а ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски нанесуваат штета врз граѓаните и државата

Скопје, 11 ноември 2022 Владата предводена од СДСМ користи механизми за помош на ранливи категории гра...

Image

Остани поврзан