• вторник, 18 јуни 2024
Грејната сезона завршува, доколку има потреба ќе биде вклучен системот за топлинска енергија

Грејната сезона завршува, доколку има потреба ќе биде вклучен системот за топлинска енергија

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Грејната сезона завршува денеска, но од Регулаторната комисија за енер...

ЕСМ: Почна грејната сезона за потрошувачите на подрачјето на Скопје

ЕСМ: Почна грејната сезона за потрошувачите на подрачјето на Скопје

Скопје, 15 октомври 2023 (МИА) - ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје информира дека почна грејнат...

Почнува грејната сезона во Скопје, цената засега останува иста

Почнува грејната сезона во Скопје, цената засега останува иста

Скопје, 15 октомври 2023 (МИА) - Грејната сезона во Скопје започнува денеска и ќе трае до 15 април и...

РКЕ: Грејната сезона во Скопје почнува утре, цената на топлинската енергија засега иста

РКЕ: Грејната сезона во Скопје почнува утре, цената на топлинската енергија засега иста

Скопје, 14 октомври 2023 (МИА) - Грејната сезона во Скопје започнува утре и ќе трае до 15 април идна...

ЕСМ снабдување со топлина: Потрошувачите, заедниците на сопственици и управителите да проверат дали објектите се подготвени за грејната сезона 2023/2024

ЕСМ снабдување со топлина: Потрошувачите, заедниците на сопственици и управителите да проверат дали објектите се подготвени за грејната сезона 2023/20...

Скопје, 30 септември 2023 (МИА) - ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје ги повикува потрошувачите д...

АД ЕСМ побара од „Макпетрол“ до четврток да достави понуда за гас за цела грејна сезона

АД ЕСМ побара од „Макпетрол“ до четврток да достави понуда за гас за цела грејна сезона

Скопје, 18 октомври 2022 (МИА) - АД ЕСМ денеска испрати допис до „Макпетрол“, и до уште две други фирми...

Започнува грејната сезона во Скопје

Започнува грејната сезона во Скопје

Скопје, 15 октомври 2022 (МИА) – Грејната сезона во Скопје за сите приклучени на мрежата за централно г...

ЕСМ обезбеди гас за две недели од октомври, грејната сезона во Скопје почнува на 15-ти месецов

ЕСМ обезбеди гас за две недели од октомври, грејната сезона во Скопје почнува на 15-ти месецов

Скопје, 6 октомври 2022 (МИА) - АД ЕСМ обезбеди природен гас од Макпетрол до крајот на октомври, а греј...

Ковачевски: ЕСМ целосно ќе ги задоволи потребите на ЕВН Хоум, Електродистрибуција и МЕПСО во текот на грејната сезона

Ковачевски: ЕСМ целосно ќе ги задоволи потребите на ЕВН Хоум, Електродистрибуција и МЕПСО во текот на грејната сезона

Скопје, 27 јули 2022 (МИА) - Нашите капацитети се во фаза на подготовка за да имаме сигурно производств...

Со грејната сезона повторно вклучен алармот за загадување на воздухот во Делчево

Со грејната сезона повторно вклучен алармот за загадување на воздухот во Делчево

Image

Остани поврзан