• четврток, 30 мај 2024
Доделени годишните награди за најдобар македонски афоризам

Доделени годишните награди за најдобар македонски афоризам

Кочани, 1 април 2024 (МИА) - Во рамки на 12. собир на македонските афористичари АФКО 2024, што синоќ...

ЗНМ ги додели годишните новинарски награди

ЗНМ ги додели годишните новинарски награди

Скопје, 17 февруари 2024 (МИА) - Здружението на новинарите на Македониј...

ЗНМ ќе ги додели годишните новинарски награди

ЗНМ ќе ги додели годишните новинарски награди

Скопје, 27 март 2023 (МИА) - Здружението на н...

Image

Остани поврзан