• четврток, 18 јули 2024

ЗНМ ќе ги додели годишните новинарски награди

ЗНМ ќе ги додели годишните новинарски награди
Скопје, 27 март 2023 (МИА) - Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) денеска на настан во Мала Станица (12.00) ќе ги додели годишните новинарски награди.

Ќе бидат доделени награди во три категории, за животно дело „Крсте Петков Мисирков“, за истражувачко новинарство „Јашар Еребара“ и за најдобро новинарско известување за теми од локално и регионално значење.лв/са/

Фото: МИА архива

Остани поврзан