• недела, 14 јули 2024
Нов ултразвучен ехо-апарат за Центарот за кардиологија „Свети Стефан“ во Охрид

Нов ултразвучен ехо-апарат за Центарот за кардиологија „Свети Стефан“ во Охрид

Охрид, 5 јули 2024 (МИА) – За потребите на Специјализирана болница за превенција, лекување и рехабил...

ДКСК: Незаконски разрешувањата на директорите на Токсикологија и Кардиохирургија

ДКСК: Незаконски разрешувањата на директорите на Токсикологија и Кардиохирургија

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Антикорупциска комисија ги прифати пријави...

Шокаровски: Не е точно дека е зголемена смртноста откако сум назначен за директор, моето разрешување е незаконско

Шокаровски: Не е точно дека е зголемена смртноста откако сум назначен за директор, моето разрешување е незаконско

Скопје, 29 мај 2024 (МИА) - Моето разрешување е незаконско, бидејќи во техничка Влада, не може ниту...

Втор симпозиум на Друштвото на кардиолошки сестри

Втор симпозиум на Друштвото на кардиолошки сестри

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) – Друштвото на кардиолошки сестри при Зд...

Уште една ангио сала приоритет на Специјалната болница за кардиологија во Охрид

Уште една ангио сала приоритет на Специјалната болница за кардиологија во Охрид

Охрид, 7 декември 2023 (МИА) - Уште една ангио сала со нов ангиограф се...

Според Меџити нема политика во разрешувањето на Јовев

Според Меџити нема политика во разрешувањето на Јовев

Скопје, 6 јуни 2023 (МИА) - Министерот за здравство Фатмир Меџити тврди дека нема политика во разреш...

Амбасадата на Јапонија ќе потпише договор со Универзитетската клиника за државна кардиохирургија

Амбасадата на Јапонија ќе потпише договор со Универзитетската клиника за државна кардиохирургија

Скопје, 31 октомври 2022 (МИА) - Во Амбасадата на Јапонија, амбасадорот Хиронори Савада ќе потпише дого...

На Клиниката за кардиологија изведени први процедури на аблација на преткоморна фибрилација

На Клиниката за кардиологија изведени први процедури на аблација на преткоморна фибрилација

Скопје, 12 октомври 2021 (МИА) - Министерството за здравство денеска соопшти дека во периодот од 7 до 8...

Камчев повторно однесен на Клиниката за кардиологија во Скопје, по стабилизирање на состојбата вратен во КПУ затвор Скопје

Камчев повторно однесен на Клиниката за кардиологија во Скопје, по стабилизирање на состојбата вратен во КПУ затвор Скопје

Скопје, 21 јули 2021 (МИА) - Јордан Камчев поради лоша здравствена состојба со возило на брзата помош у...

Штипската болница од вечерва за ковид пациентите во функција става и дел од одделот за кардиологија

Штипската болница од вечерва за ковид пациентите во функција става и дел од одделот за кардиологија

Штип, 26 Март 2021 (МИА)- Штипската Клиничка болница од вечерва за ковид пациентите во функција става д...

Image

Остани поврзан