• e shtunë, 22 qershor 2024
Më shumë se gjysma e të punësuarve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur për të dhuruar gjak në aksionin me rastin e jubileut gjashtëdekadësh

Më shumë se gjysma e të punësuarve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur për të dhuruar gjak në aksionin me rastin e jubileut gjashtëdekadësh

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Më shumë se gjysma e punonjësve të Gjykatës Kushtetuese janë paraqitur...

"Bëhu human - shpëto jetë" - aksion për dhurimin e gjakut në Gjykatën Kushtetuese

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Bëhu human - shpëto jetë" Gjykata Kushtetuese organizon...

Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Prilep, 15 prill 2024 (MIA) - Identiteti nuk ndërlidhet për historinë apo kulturën, por lidhet...

Prokurorët do ta kontestojnë Ligjin për koeficientët e rrogave para Gjykatës kushtetuese

Prokurorët do ta kontestojnë Ligjin për koeficientët e rrogave para Gjykatës kushtetuese

Shkup, 19 mars 2024 (MIA) - Këshilli i prokurorëve publik sot vendosi para Gjykatës kushtetuese...

MD: Gjykata Kushtetuese E pranoi një tjetër nismë të Llogës, shfuqizohet rregullorja për tejkalimin e afatit kushtetues

MD: Gjykata Kushtetuese E pranoi një tjetër nismë të Llogës, shfuqizohet rregullorja për tejkalimin e afatit kushtetues

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Drejtësisë në Qeverinë Teknike, Krenar Lloga, e mirëpret ve...

Pesë iniciativa janë dorëzuar deri te Gjykata Kushtetuese për letërnjoftimet, patentë shoferët dhe pasaportat

Pesë iniciativa janë dorëzuar deri te Gjykata Kushtetuese për letërnjoftimet, patentë shoferët dhe pasaportat

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Pesë iniciativa janë dorëzuar deri tek Gjykata Kushtetuese për letërnj...

Pullë postare dhe llogo e Gjykatës Kushtetuese me rastin e 60-vjetorit të ekzistimit

Pullë postare dhe llogo e Gjykatës Kushtetuese me rastin e 60-vjetorit të ekzistimit

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - SHA "Posta" prej sot e lëshon në qarkullim pullën postare "60 vjetori...

Gjykata Kushtetuese mori donacion kompjuterë dhe printerë nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim

Gjykata Kushtetuese mori donacion kompjuterë dhe printerë nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Gjykata Kushtetuese sot njoftoi se ka marrë donacion prej dhjetë kompju...

Gjykata Kushtetuese me masë të përkohshme e ndalon rritjen për 30 për qind për të punësuarit në Financa

Gjykata Kushtetuese me masë të përkohshme e ndalon rritjen për 30 për qind për të punësuarit në Financa

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Gjykata Kushtetuese shpreh dyshim në kushtetutshmërinë e rregullit të...

Gjykata Kushtetuese miratoi masën e përkohshme për rritjen e 30 për qind të pagave të të punësuarve në Financa

Gjykata Kushtetuese miratoi masën e përkohshme për rritjen e 30 për qind të pagave të të punësuarve në Financa

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Gjykata Kushtetuese në seancën e sotme ka iniciuar procedurën për shqy...

Gjykatësi kushtetues Osman Kadriu është dekoruar me Kartën për vepër jetësore në Takimet tradicionale kulturore - shkencore të Pellagonisë

Gjykatësi kushtetues Osman Kadriu është dekoruar me Kartën për vepër jetësore në Takimet tradicionale kulturore - shkencore të Pellagonisë

Shkup, 7 nëntor 2023 (MIA) - Gjykatësi kushtetues Osman Kadriu është dekoruar me Kartën për vepër je...

Gjykata kushtetuese: Janë formuar lëndë në të cilat është kontestuar Ligji për tatimin solidar

Gjykata kushtetuese: Janë formuar lëndë në të cilat është kontestuar Ligji për tatimin solidar

Shkup, 16 tetor 2023 (MIA) - Gjykata kushtetuese informoi se janë formuar dy lëndë pas nismave...

Bytyqi: Ligji për taksën e solidaritetit është në fuqi derisa Gjykata Kushtetuese të miratojë çfarëdo vendimi 

Bytyqi: Ligji për taksën e solidaritetit është në fuqi derisa Gjykata Kushtetuese të miratojë çfarëdo vendimi 

Shkup, 13 tetor 2023 (MIA) - Derisa Gjykata Kushtetuese të marrë vendim, Ligji për taksën e solidari...

Është rritur fluksi i lëndëve në Gjykatën Kushtetuese, 53 lëndë vetëm në gusht dhe shtator të këtij viti

Është rritur fluksi i lëndëve në Gjykatën Kushtetuese, 53 lëndë vetëm në gusht dhe shtator të këtij viti

Shkup, 13 tetor 2023 (MIA) - Gjykata Kushtetuese shënon fluks të rritur të nismave dhe lëndëve të re...

Ka filluar procedura për disa pjesë të Ligjit për arsimin e mesëm të cilat kanë të bëjnë me shfrytëzimin e transportit publik falas

Ka filluar procedura për disa pjesë të Ligjit për arsimin e mesëm të cilat kanë të bëjnë me shfrytëzimin e transportit publik falas

Shkup, 4 tetor 2023 (MIA) - Gjykata Kushtetuese ka filluar procedurë për disa pjesë të Ligjit për ar...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR