• e shtunë, 15 qershor 2024
VLEN: Konstruktiviteti i mbrëmshëm e zbuti retorikën radikale të BDI-së

VLEN: Konstruktiviteti i mbrëmshëm e zbuti retorikën radikale të BDI-së

Shkup, 8 qershor 2024 Është mirë që një pjesë e BDI-së për çështjen e riorganizimit të minis...

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

Shkup, 24 prill 2024  Gjatë votimit të sotëm, përveç ngjarjeve për të cilat u informua...

Siljanoska-Davkova nuk është kandidate jopartiake, por është kandidatja e vetme e VMRO-DPMNE-së, thonë nga ekipi zgjedhor i Pendarovskit

Siljanoska-Davkova nuk është kandidate jopartiake, por është kandidatja e vetme e VMRO-DPMNE-së, thonë nga ekipi zgjedhor i Pendarovskit

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Nga ekipi zgjedhor i kandidatit presid...

VLEN: Talat Xhaferi, edhe si kryetar Kuvendi edhe si kryeministër i tradhtoi universitetet shqiptare

VLEN: Talat Xhaferi, edhe si kryetar Kuvendi edhe si kryeministër i tradhtoi universitetet shqiptare

28 shkurt 2024  Derisa shëtit nëpër universitetet shqiptar...

ZGJEDHJET2024/KSHZ me pasqyrën e parë për nënshkrimet e grumbulluara për kandidatët për president, ditën e parë më së shumti nënshkrime mblodhi Osmani

ZGJEDHJET2024/KSHZ me pasqyrën e parë për nënshkrimet e grumbulluara për kandidatët për president, ditën e parë më së shumti nënshkrime mblodhi Osmani

Shkup, 24 shkurt 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor kumtoi sot se prej nesër, 25 shkurt...

BDI: VMRO dhe LSDM kundër idesë tonë për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

BDI: VMRO dhe LSDM kundër idesë tonë për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

23 shkurt 2024   Me aktualizimin e idesë sonë programore për ndryshimin e koncepti...

MPB: Një punonjës policor, i cili nuk ka qenë në detyrë, ka sulmuar një koleg në detyrë

MPB: Një punonjës policor, i cili nuk ka qenë në detyrë, ka sulmuar një koleg në detyrë

Shkup, 18 shkurt 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se mbrëmë 40 minuta pas me...

NQP: Nuk vonohet paga e të punësuarve

NQP: Nuk vonohet paga e të punësuarve

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Paga e të punësuarve në NQP nuk vonohet. Pagat paguhen rregullish...

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) në ueb-faqen e vet e publikoi E-Regjistrin e akteve nënligjore

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) në ueb-faqen e vet e publikoi E-Regjistrin e akteve nënligjore

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) në ueb - faqen e vet e publiko...

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administrativ

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administr...

Shkup, 9 dhjetor 2023   Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqi...

Lëvizja BESA: Nuk ka përgjegjësi për tragjedinë e “BESA TRANS”

Lëvizja BESA: Nuk ka përgjegjësi për tragjedinë e “BESA TRANS”

23 nëntor 2023 Kaluan dy vite prej kur 45 shqiptarë, prej të cilëve 12 fëmijë u dogjën të gj...

VMRO-DPMNE: Incidentet e skenuara të Së Majtes janë dramë e dukshme, e dakorduar me BDI-në dhe LSDM-në

VMRO-DPMNE: Incidentet e skenuara të Së Majtes janë dramë e dukshme, e dakorduar me BDI-në dhe LSDM-në

Shkup, 20 nëntor 2023 (MIA) - VMRO-DPMNE-ja sonte kumtoi se incidenti, të cilin e shkaktoi E Ma...

Reagim nga Klubi i Deputeteve dhe Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

Reagim nga Klubi i Deputeteve dhe Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve

29 shtator 2023  Të nderuar qytetarë dhe qytetare, Ne, gratë deputete, nga Klub...

Komuna e Tetovës njoftoi se do të asgjësohen brejtësit me mjete kimike, qytetarët të kenë kujdes

Komuna e Tetovës njoftoi se do të asgjësohen brejtësit me mjete kimike, qytetarët të kenë kujdes

Tetovë, 19 shtator 2023 (MIA) - Komuna e Tetovës informon se në tri ditët e ardhshme do të bëhet asg...

LD: “Drislla” është problem publik, ekologjik dhe shëndetësor

LD: “Drislla” është problem publik, ekologjik dhe shëndetësor

Shkup, 29 gusht 2023 Deponia Drislla, paraqet problem publik, ambiental dhe shëndetësor. Dris...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR