• e enjte, 30 maj 2024

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

Shkup, 24 prill 2024 

Gjatë votimit të sotëm, përveç ngjarjeve për të cilat u informua në konferencën për shtyp të ndihmësministrit për Marrëdhënie me Publikun, Toni Angellovski, nga ana e MPB-së, nga ana e MPB-së janë regjistruar edhe ngjarjet në vijim:

-Në ora 11:10 minita u raportua se në fshatin Kodalia, komuna e Radovishit në vendvotimin nr. 1602, S.A. nga fshati Koxhali ka fotografuar fletën e votimit. Po merren masa për zbardhjen e rastit, pas së cilës do të parashtrohet kallëzim përkatës.

-Rreth orës12.15 minita u raportua se në vendvotimin nr. 2683/1 në Shkup A.S. (40) nga Shkupi ka fotografuar fletën e votimit. Po ndërmerren masa për të zbardhjen e rastit, pas së cilës do të parashtrohet kallëzim përkatës.

-Rreth orës 12.15 minuta u raportua se A.I. (48) nga Ohri në vendvotimin nr. 1271 në Ohër ka fotografuar fletën e viotimit. Ai u arrestua në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të prashtrohet kallëzim përkatës.

-Në ora 12:35 minuta u raportua se në vendvotimin nr.0006 në Berovë, D.T. (42) ka fotografuar fletën e votimit. D.T. u arrestua në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të pçarashtrohet kallëzim përkatës.

-Në ora13:57 u raportua se në vendvotimin nr. 2555 në Shkup, S.S. Ajo ka fotografuar fletën e votimit. Po merren masa për zbardhjen e rastit, pas së cilës do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Ministria e Punëve të Brendshme

__________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

QËNDRONI TË LIDHUR