• e shtunë, 15 qershor 2024
Greqia zgjedh sot 21 përfaqësues për Parlamentin Evropian

Greqia zgjedh sot 21 përfaqësues për Parlamentin Evropian

Athinë, 9 qershor 2024 (MIA) – Në mesin e 1168 kandidatëve nga 31 parti, pak më pak se dhjetë milion...

Stano: BE-ja nuk është anëtare e KB-së, nuk mund të komentojmë votimin individual të shteteve për rezolutën për Srebrenicën

Stano: BE-ja nuk është anëtare e KB-së, nuk mund të komentojmë votimin individual të shteteve për rezolutën për Srebrenicën

 Bruksel, 24 maj 2024 (MIA) - Zëdhënësi i Bashkimit Evropian (BE) Peter Stano deklaroi se BE-ja...

Nën 5 për qind është dalja deri në orën 9 në Makedonska Kamenicë

Nën 5 për qind është dalja deri në orën 9 në Makedonska Kamenicë

Makedonska Kamenicë, 8 maj 2024 (MIA) - Në Makedonska Kamenicë deri në orën 9 nga gjithsej 6652 votu...

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Karbincë, 8 maj 2024 (MIA) - Në Komunën Karbincë pa probleme janë duke u zhvilluar zgjedhjet e dyfis...

Në Berovë deri në orën 9 kanë votuar 895 votues nga gjithsej 10.421 persona

Në Berovë deri në orën 9 kanë votuar 895 votues nga gjithsej 10.421 persona

 Berovë, 8 maj 2024 (MIA)  - Në Berovë sot votojnë 10.421 votues me të drejtë vote. Siç in...

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në 3.480 qendra votimi në vend sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve të shta...

Udhëzime për votim

Udhëzime për votim

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetër i Zgjedhjeve publikoi udhëz...

Në komunën e Dibrës dhe Qendër Zhupës do të votojnë 81 të sëmurë dhe të pafuqishëm

Në komunën e Dibrës dhe Qendër Zhupës do të votojnë 81 të sëmurë dhe të pafuqishëm

 Dibër, 3 maj 2024 (MIA) - Në komunën Dibër dhe Qendër Zhupë të martën, një ditë para zgjedhjev...

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për zgjedhjet e ar...

Ekipet e Premier Ligës do të votojnë për vendosje të kufizimit të pagave

Ekipet e Premier Ligës do të votojnë për vendosje të kufizimit të pagave

Londër, 29 prill 2024 (MIA) - Premier liga mund të vendos kufizim të pagave. Pritet që sot klubet e...

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në ora 14:00 është raportuar...

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

Shkup, 24 prill 2024  Gjatë votimit të sotëm, përveç ngjarjeve për të cilat u informua...

Mbi 30 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e votimit në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15

Mbi 30 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e votimit në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15

Dellçevë, 24 prill 2024 (MIA) - Në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë deri në ora 15 në rrethin e...

Në Ohër deri në orën 13 kanë votuar 23,83 për qind e votuesve, në Debërce dalja 23 për qind

Në Ohër deri në orën 13 kanë votuar 23,83 për qind e votuesve, në Debërce dalja 23 për qind

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Dalja në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Ohër deri në orën...

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami

Tetovë, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i partisë Lëvizja Besa, Bilall Kasami sot në Tetovë, së bashk...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR