• e mërkurë, 24 korrik 2024
Osmani: Nga vendimi i të rinjve varet se kush do ta udhëheqë vendin dhe çfarë të ardhme ofron

Osmani: Nga vendimi i të rinjve varet se kush do ta udhëheqë vendin dhe çfarë të ardhme ofron

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Nga vendimi i të rinjve, sipas kandidatit për president të Maqedonisë s...

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Më shumë se dy të tretat e të rinjve në vend nuk kanë interes për t'iu bashkuar partive p...

Pendarovski në takim me pjesëmarrësit në programin për mobilitet rajonal të hetuesve dhe aktivistëve të rinj

Pendarovski në takim me pjesëmarrësit në programin për mobilitet rajonal të hetuesve dhe aktivistëve të rinj

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot është takuar me pjesëmarrësit e Program...

Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut largohen nga shtëpia e prindërve të tyre në moshën 32,1 vjeçare

Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut largohen nga shtëpia e prindërve të tyre në moshën 32,1 vjeçare

Beograd, 13 mars 2024 (MIA) - Për dallim nga vendet më të zhvillua...

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Tiranë, 11 mar 2024 (MIA) - Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një...

Pendarovski: Liderët politikë krijojnë një kornizë, por njerëzit e rinj dhe të suksesshëm e çojnë vendin përpara

Pendarovski: Liderët politikë krijojnë një kornizë, por njerëzit e rinj dhe të suksesshëm e çojnë vendin përpara

Shkup, 29 shkurt 2024 (MIA) - ZZHTI dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut prezantuan sonte gjener...

Harmonizim i ligjeve dhe përshtatje e teknologjisë si parakusht për mbrojtjen e të dhënave

Harmonizim i ligjeve dhe përshtatje e teknologjisë si parakusht për mbrojtjen e të dhënave

Shkup, 26 janar 2024 (MIA) - Harmonizim i ligjeve, monitorim i zhvillim...

U prezantua Strategjia nacionale për shëndet mendor të të rinjve dhe këshillimorja e re për të rinj

U prezantua Strategjia nacionale për shëndet mendor të të rinjve dhe këshillimorja e re për të rinj

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Socia...

Shaqiri: Arsim evropian në vend nuk është vetëm kërkesë të cilën na e imponon anëtarësimi në BE, por është nevojë e nxënësve dhe studentëve tanë

Shaqiri: Arsim evropian në vend nuk është vetëm kërkesë të cilën na e imponon anëtarësimi në BE, por është nevojë e nxënësve dhe studentëve tanë

Shkup, 17 janar 2024 (MIA) - Ministri i Arsimit, Jeton Shaqiri në panel diskutimin e sotëm "Perspekt...

Janë zgjedhur mbi 36.000 fitues të biletave falas për udhëtim përmes

Janë zgjedhur mbi 36.000 fitues të biletave falas për udhëtim përmes "Zbuloni BE-në“ 

Bruksel, 10 janar 2023 (MIA) - Në suaza të nismës "Zbuloni BE-në", të financuar nga programi "E...

Penov: Të rinjtë do ta vazhdojnë rrugën që e ndërtojmë me partnerët tanë dhe miqtë nga Bashkimi Evropian

Penov: Të rinjtë do ta vazhdojnë rrugën që e ndërtojmë me partnerët tanë dhe miqtë nga Bashkimi Evropian

Shkup, 23 nëntor 2023 (MIA) - Atë që e bëjmë tani me bashkëqytetarët tanë, me fqinjët tanë nga Greqi...

Osmani në Forumin Rinor: Vendosmëria e të rinjve mund të nxisë ndryshime

Osmani në Forumin Rinor: Vendosmëria e të rinjve mund të nxisë ndryshime

Shkup, 14 nëntor 2023 (MIA) - Kryesuesi i OSBE-së dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, so...

Fillim zyrtar i Aktivitetit të USAID-it për të rinj

Fillim zyrtar i Aktivitetit të USAID-it për të rinj

Shkup, 14 nëntor 2023 (MIA) - Në Shkup sot do të shënohet fillimi zyrtar i Aktivitetit të USAID...

Në Tetovë tribunë në kuadër të fushatës

Në Tetovë tribunë në kuadër të fushatës "Ne jemi Evropa"

  Tetovë, 6 tetor 2023 (MIA) - Në Tetovë sot do të mbahet tribunë si pjesë e fushatës "...

Është shpallur thirrja për

Është shpallur thirrja për "Hulumtoje BE-në", mund të aplikojnë edhe shtetas nga Maqedonia e Veriut të lindur në vitin 2005

Bruksel, 5 tetor 2023 (MIA) - Komisioni Evropian e publikoi

Image

QËNDRONI TË LIDHUR