• e mërkurë, 24 korrik 2024
Mlladenovska: Do të lëshojmë vendim për ndalesë të qasjes në Toksikologji për punonjësit shëndetësor pa kontratë pune

Mlladenovska: Do të lëshojmë vendim për ndalesë të qasjes në Toksikologji për punonjësit shëndetësor pa kontratë pune

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor do të lëshojë vendim,...

Mlladenovska: Pothuaj 50 për qind nga fëmijët në kopshtet për fëmijë Shkup nuk janë vaksinuar me DiTePer

Mlladenovska: Pothuaj 50 për qind nga fëmijët në kopshtet për fëmijë Shkup nuk janë vaksinuar me DiTePer

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Pothuaj 50 për qind nga fëmijët në kopshtet në Shkup janë të pavaksinuar...

Demiri: Inspektime të përforcuara në kopshtet në nivel shtetëror, jo vetëm në Shkup

Demiri: Inspektime të përforcuara në kopshtet në nivel shtetëror, jo vetëm në Shkup

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri deklaroi sot se inspektime të përfo...

Fëmijët e pavaksinuar me DTP nga sot nuk do të pranohen në kopshte

Fëmijët e pavaksinuar me DTP nga sot nuk do të pranohen në kopshte

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Nga sot Inspektorati Shtetëror Sanitar...

ISHSSH: Ndalesë për fëmijë të pavaksinuar në kopshte nga e hëna

ISHSSH: Ndalesë për fëmijë të pavaksinuar në kopshte nga e hëna

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor (ISHSSH) sot ka marrë vend...

ISHSSH me vendim për ndalesë të IPSH Sante Plus 2 në Gostivar për shkak të mospasjes ë lejes për ushtrim të profesionit shëndetësor

ISHSSH me vendim për ndalesë të IPSH Sante Plus 2 në Gostivar për shkak të mospasjes ë lejes për ushtrim të profesionit shëndetësor

Shkup, 5 mars 20024 (MIA) - Inpektorati shtetëror sanitar dhe shëndetëor (IHSSH) dha vendim për...

ISHSSH: Dokumentacioni është mbajtur në mënyrë të rregullt në Spitalin e Prilepit dhe Klinikën për Sëmundje të Fëmijëve në rastin me foshnjen e vdekur

ISHSSH: Dokumentacioni është mbajtur në mënyrë të rregullt në Spitalin e Prilepit dhe Klinikën për Sëmundje të Fëmijëve në rastin me foshnjen e vdekur

Prilep, 16 nëntor 2023 (MIA) - Gjatë inspektimeve të jashtëzakonshme nu...

ISSHSH: Inspektime të jashtëzakonshme në shkollat, ​​ku ka raportime për salmonelë

ISSHSH: Inspektime të jashtëzakonshme në shkollat, ​​ku ka raportime për salmonelë

Shkup, 8 nëntor 2023 (MIA) - Inspektorati Sanitar dhe Shëndetësor Shtetëror (ISHSSH) gjatë ditës në...

Mlladenovska për MIA-n: ISHSSH nuk ka marrë njoftim për rastin e të porsalindurit të vdekur në Manastir

Mlladenovska për MIA-n: ISHSSH nuk ka marrë njoftim për rastin e të porsalindurit të vdekur në Manastir

Shkup, 17 korrik 2023 (MIA) - Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor (ISHSSH) për momentin n...

ISHSSH në Klinikën për gjinekologji ka vërtetuar lëshim për realizimin e kontrolleve konsullore

ISHSSH në Klinikën për gjinekologji ka vërtetuar lëshim për realizimin e kontrolleve konsullore

Shkup, 6 korrik 2023 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndet...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR