• среда, 29 мај 2024
Шилегов: Лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ е во тоа што нивните пратеници вадат пасоши со новото уставно име

Шилегов: Лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ е во тоа што нивните пратеници вадат пасоши со новото уставно име

Скопје, 22 февруари 2024  Лицемерието на ДПМНЕ се гледа во тоа што јавно лажно ронат со...

Шилегов: Скопје се наоѓа во процес на целосна девастација, Арсовска да поднесе оставка

Шилегов: Скопје се наоѓа во процес на целосна девастација, Арсовска да поднесе оставка

Скопје, 21 декември 2023 (МИА) - Поранешниот градоначалник на Град Скоп...

Шилегов: Две години Скопје стои во место, намерно беше закочен проектот за нов транспорт- БРТ

Шилегов: Две години Скопје стои во место, намерно беше закочен проектот за нов транспорт- БРТ

13 ноември 2023 Членот на Извршниот одбор на СДСМ Петре Шилегов за вестите на Сител телевизи...

Демант од Шилегов за тврдењата на Апасиев

Демант од Шилегов за тврдењата на Апасиев

Скопје, 29 октомври 2021 (МИА) - Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов демантира дека неговиот син им...

Шилегов на Сител: Мирот и спокојот се вратени, во недела очекувам обединување со граѓаните

Шилегов на Сител: Мирот и спокојот се вратени, во недела очекувам обединување со граѓаните

Скопје, 29 октомври 2021 (МИА) – Во Скопје го вративме мирот, заедништвото и спокојот и Скопје конечно...

Шилегов: Паднаа маските, а не мнозинството во советот

Шилегов: Паднаа маските, а не мнозинството во советот

Скопје, 29 октомври 2021  Маските паднаа, а не мнозинството во Советот на Град Скопје, смета кандидато...

Републичкото Здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Т’га за југ“ со поддршка за Шилегов

Републичкото Здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Т’га за југ“ со поддршка за Шилегов

Скопје, 28 октомври 2021  Републичкото Здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел...

Шилегов: Сарај се развива во чекор со сите други скопски општини

Шилегов: Сарај се развива во чекор со сите други скопски општини

Скопје, 27 октомври 2021 (МИА) –  Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје, Петре Шилегов вечерва...

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Петре Шилегов

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Петре Шилегов

Скопје, 27 октомври 2021 Шилегов очигледно не видел како изгледа Дрисла и каква закана е за здравјето...

Шилегов: Граѓаните ќе можат бесплатно да исфрлаат шут во Дрисла

Шилегов: Граѓаните ќе можат бесплатно да исфрлаат шут во Дрисла

Скопје, 27 октомври 2021 (МИА) - Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје Петре Шилегов денеска на...

Димитров: Лекцијата од првиот изборен круг е дека мора да се работи поинаку, далеку подобро и поискрено

Димитров: Лекцијата од првиот изборен круг е дека мора да се работи поинаку, далеку подобро и поискрено

Скопје, 27 октомври 2021 (МИА) - Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Д...

Шилегов: Во целиот концепт битни се скопјани, четири години ги ставаме луѓето пред политиката

Шилегов: Во целиот концепт битни се скопјани, четири години ги ставаме луѓето пред политиката

Скопје, 26 октомври 2021 (МИА) - Во целиов концепт битни се скопјани. Начинот на кој функционираше Град...

Анализите на експертите тврдат дека загадувањето во Скопје е енормно намалено, вели Шилегов

Анализите на експертите тврдат дека загадувањето во Скопје е енормно намалено, вели Шилегов

Скопје, 26 октомври 2021 (МИА) - Актуелниот и кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје Петре Шилег...

Шилегов: Сите проекти што ги нудиме се во рамки на буџетските можности на Град Скопје

Шилегов: Сите проекти што ги нудиме се во рамки на буџетските можности на Град Скопје

Скопје, 26 октомври 2021 (МИА) - Сите проекти што ги нудиме во програмата се прецизно пресметани и се в...

Шилегов: Бутел најбрзо се развиваше во изминативе четири години

Шилегов: Бутел најбрзо се развиваше во изминативе четири години

Скопје, 24 октомври 2021 (МИА) - Бутел денес е една од општините со најмногу важни капитални проекти и...

Image

Остани поврзан