• вторник, 18 јуни 2024
Наградени најдобрите студентски идеи на Хакатонот за зелено инженерство

Наградени најдобрите студентски идеи на Хакатонот за зелено инженерство

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Во рамки на Конференцијата за зелено инже...

Викендов 48-часовен хакатон NASA Space Apps Challenge

Викендов 48-часовен хакатон NASA Space Apps Challenge

Скопје, 30 септември 2022 (МИА) - Почна 48-часовниот хакатон NASA Space Apps Challenge кој ќе трае во т...

Почнува 48-часовниот хакатон „НАСА спејс апс челинџ“

Почнува 48-часовниот хакатон „НАСА спејс апс челинџ“

Скопје, 30 септември 2022 (МИА) - Скопје викендов 10. пат е домаќин на најголемиот хакатон во светот „Н...

Тимот „Data Grabbers“ победник на третиот хакатон за отворени податоци за студенти и стартапи

Тимот „Data Grabbers“ победник на третиот хакатон за отворени податоци за студенти и стартапи

Скопје, 29 март 2022 (МИА) - Третото издание на хакатонот за отворени податоци за студенти и стартапи г...

Избрани победниците на првиот виртуелен хакатон „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” во организација на АЕТМ

Избрани победниците на првиот виртуелен хакатон „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” во организација на АЕТМ

Скопје, 18 мај 2021 (МИА) - Три тимови чии концепт решенија се состоеа од: веб платформа со можност за...

Image

Остани поврзан