• среда, 17 јули 2024
Град Скопје: Продолжуваат градежните работи за реконструкција на водоводната мрежа на ул. „Лисец“ во Аеродром

Град Скопје: Продолжуваат градежните работи за реконструкција на водоводната мрежа на ул. „Лисец“ во Аеродром

15 јуни 2024  Град Скопје и скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, контин...

Намалена видливост од 50 до100 метри поради магла на патот Лисец - Попова Шапка

Намалена видливост од 50 до100 метри поради магла на патот Лисец - Попова Шапка

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има на патниот правец...

Магла на патот Лисец-Попова Шапка

Магла на патот Лисец-Попова Шапка

Скопје, 29 март 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива...

Штипски планинари од „Лисец“ го освоија највисокиот врв во Турција

Штипски планинари од „Лисец“ го освоија највисокиот врв во Турција

Штип, 21 јули 2023 (МИА) - Експедицијата на ДПС Лисец - Штип „АРАРАТ 2023“ составена од четири плани...

Алпинистки од Лисец-Штип се искачија на врвот Браитхорн

Алпинистки од Лисец-Штип се искачија на врвот Браитхорн

Скопје, 10 октомври 2022 (МИА) - Друштвото на планинарски спортови Лисец - Штип, ја релизираше првата м...

Image

Остани поврзан