• вторник, 18 јуни 2024
За една недела 207 непрописно паркирани возила во општина Центар

За една недела 207 непрописно паркирани возила во општина Центар

Скопје, 17 јуни 2024 (МИА) - За седум дена санкционирани се 207 возачи, чии возила го попречувале но...

Општина Центар: 41 крводарителска акција од јануари годинава организираше општинската организација Црвен крст Центар

Општина Центар: 41 крводарителска акција од јануари годинава организираше општинската организација Црвен крст Центар

Скопје, 14 јуни 2024 По повод Светскиот ден на крводарителството Општина Центар ја известува...

Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини...

Без струја утре делови од Карпош и Центар

Без струја утре делови од Карпош и Центар

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Без електрична енергија утре ќе останат делови од скопските општини Кар...

Поради дефект без вода делови од Центар

Поради дефект без вода делови од Центар

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од ф 80мм на булевар „Свети Климент Охридски“ бб п...

Минатата седмица санкционирани 214 непрописно паркирани возила во Центар 

Минатата седмица санкционирани 214 непрописно паркирани возила во Центар 

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќа...

Општина Центар: Времени активности на ЕВН во Паркот франкофонија

Општина Центар: Времени активности на ЕВН во Паркот франкофонија

Скопје, 7 јуни 2024 Општина Центар...

За седум дена санкционирани 215 непрописно паркирани возила во општина Центар

За седум дена санкционирани 215 непрописно паркирани возила во општина Центар

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќај...

Без струја дел од улицата „Даме Груев“ во Центар

Без струја дел од улицата „Даме Груев“ во Центар

Скопје, 1 јуни 2024 (МИА) - ЕВН известува дека денеска, 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе биде дел...

Во Кавадарци се гради Центар за лица со попреченост 

Во Кавадарци се гради Центар за лица со попреченост 

Кавадарци, 29 мај 2024 (МИА) - Центар за лица со попреченост се гради во Кавадарци, информираа попла...

Минатата недела санционирани 180 непрописно паркирани возила во Центар

Минатата недела санционирани 180 непрописно паркирани возила во Центар

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќ...

За седум дена санкционирани 191 непрописно паркирани возила во Центар

За седум дена санкционирани 191 непрописно паркирани возила во Центар

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - За седум дена санкционирани се 191 возачи,...

„Хера“: Насилството меѓу момчињата сѐ поголемо, младите со сериозни предизвици со менталното здравје

„Хера“: Насилството меѓу момчињата сѐ поголемо, младите со сериозни предизвици со менталното здравје

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Според повеќето истражувања, врсничкото насилство меѓу момчињата е сѐ по...

Отворен првиот центар за поддршка и советување на момчиња и мажи

Отворен првиот центар за поддршка и советување на момчиња и мажи

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) – Прв центар за поддршка и советување на момчиња и мажи б...

Во Скопје ќе биде отворен прв Центар за поддршка и советување на мажи

Во Скопје ќе биде отворен прв Центар за поддршка и советување на мажи

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација...

Image

Остани поврзан