• понеделник, 20 мај 2024
Промоција на стихозбирката „Манифест на каменот“ од Виктор Радун Теон

Промоција на стихозбирката „Манифест на каменот“ од Виктор Радун Теон

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - Стихозбирката „Манифест на каменот“ од српс...

Во Софија ќе биде промовиран романот „Сфинга на гневот“ од Жарко Кујунџиски

Во Софија ќе биде промовиран романот „Сфинга на гневот“ од Жарко Кујунџиски

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - Во галеријата на македонскиот Културно-инфо...

Промоција на сликовницата „Другарко“ од Денис Јанкуловски – Космонаутко

Промоција на сликовницата „Другарко“ од Денис Јанкуловски – Космонаутко

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - Сликовницата „Другарко“ од авторот Денис Ја...

Дводневна промоција во „Лаб дизајн маркет“

Дводневна промоција во „Лаб дизајн маркет“

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) -  Во изложбениот салон и заедница на македонски дизајнери и знаетчии...

Лестер нов шампион во Чемпионшип

Лестер нов шампион во Чемпионшип

Престон, 30 април 2024 (МИА) - Лестер ја освои титулата во Чемпионшип на едно коло пред крајот на ре...

Промовирана новата генерација полициски службеници (ДПЛ)

Промовирана новата генерација полициски службеници (ДПЛ)

Скопје, 27 април 2024 (МИА) - Во Центарот за обука во Идризово денеска се одржа свечена промоција на...

Промоција на новите полициски службеници во Центарот за обука во Идризово (во живо)

Промоција на новите полициски службеници во Центарот за обука во Идризово (во живо)

Скопје, 27 април 2024 (МИА) - Свечена промоција на новите полициски службеници во Центарот за обука...

Промоција на „Свилени времиња“ од Марина Мијаковска 

Промоција на „Свилени времиња“ од Марина Мијаковска 

Скопје, 25 април 2024 (МИА) - Во издание на Матица македонска излезе од...

Режисерот Срѓан Драгојевиќ во Скопје за промоција на негова книга поезија во издание на ТРИ

Режисерот Срѓан Драгојевиќ во Скопје за промоција на негова книга поезија во издание на ТРИ

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Српскиот режисер  Срѓан Драгојевиќ доаѓа во Скопје по повод првот...

Во Кавадарци промовирана книгата ,,Со солзи по патот на судбината

Во Кавадарци промовирана книгата ,,Со солзи по патот на судбината" од Диме Ристов - Кана 

Кавадарци, 19 април 2024 (МИА) - Книгата „Со солзи по патот на судбината" од Диме Ристов - Кана, беш...

Промоција на новата книга на Румена Бужаровска, „Господ, па Америка“

Промоција на новата книга на Румена Бужаровска, „Господ, па Америка“

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Издавачкиот центар ТРИ вечер организира промоција на новата книга на Р...

Во Крива Паланка промовирана автобиографијата

Во Крива Паланка промовирана автобиографијата "Мојот сон" од Џемиле Берат

Крива Паланка, 14 април 2024 (МИА) - Во Крива Паланка денеска се одржа промоција на автобиографската...

Книгата „Пехчевска фудбалска хроника“ од авторот Никола Михаиловски промовирана во Пехчево

Книгата „Пехчевска фудбалска хроника“ од авторот Никола Михаиловски промовирана во Пехчево

Пехчево, 13 април 2024 (МИА) - Во Пехчево се одржа промоција на книгата „Пехчевска фудбалска хроника...

Водич за улогата на родителите во превенција и справување со насилство во училиштата

Водич за улогата на родителите во превенција и справување со насилство во училиштата

Скопје, 11 април 2024 (МИА) -  Водич за улогата на родителите во превенција и справување со нас...

Промоција на книга со бајки „Си беше еднаш“’

Промоција на книга со бајки „Си беше еднаш“’

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Новата книга за деца, со најубавите бајки на сите времиња, „Си беше ед...

Image

Остани поврзан