• вторник, 18 јуни 2024
Драгожелска пропаст, мистерија во Тиквешијата 

Драгожелска пропаст, мистерија во Тиквешијата 

Кавадарци, 21 април 2024 (МИА) - Најголемата тиквешка пропаст, драгожелската, била и се уште е мисти...

Забранетата, мистериозна планина Кајлаш

Забранетата, мистериозна планина Кајлаш

Ласа, 6 ноември 2023 (МИА) - Според хинду-верувањата, целиот свет потекнува од планината Кајлаш... Т...

Топ 7 листа „најопседнати“ села во Европа

Топ 7 листа „најопседнати“ села во Европа

Лондон, 20 октомври 2023 (МИА) - Интернет-страницата на британската компанија „Стрес фри кар рентал“...

Откриена мистеријата околу „риба-горилата“ - солидна фотомонтажа

Откриена мистеријата околу „риба-горилата“ - солидна фотомонтажа

Лос Анџелес, 25 април 2023 (МИА) - Фотографија од огромна риба со необично лице кое неверојатно потс...

Папата Франциск сака да се расветли мистеријата на девојката од Ватикан која исчезна пред 40 години

Папата Франциск сака да се расветли мистеријата на девојката од Ватикан која исчезна пред 40 години

Рим, 11 април 2023 (МИА) - Исчезнувањето на ватиканската ученичка Еман...

„Потрага по средновековното богатство“, авантуристичка игра на Скопското кале

„Потрага по средновековното богатство“, авантуристичка игра на Скопското кале

Скопје, 25 септември 2022 (МИА) - Со кратка едукативна тура низ Скопското кале, денеска ќе се реализира...

Некои од најморничавите, мистично-застрашувачки места на Земјата

Некои од најморничавите, мистично-застрашувачки места на Земјата

Лос Анџелес, 19...

Мистеријата околу една заматена куќа на „Гугл мапс“

Мистеријата околу една заматена куќа на „Гугл мапс“

Кливленд,

„Гугл мапс“ забележа „остров“ кој, всушност, не постои

„Гугл мапс“ забележа „остров“ кој, всушност, не постои

Сиднеј,

Image

Остани поврзан