• среда, 19 јуни 2024
Шест наградени автори на фестивалот „Книжевен круг“

Шест наградени автори на фестивалот „Книжевен круг“

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - На Меѓународниот фестивал „Книжевен круг" утре во Културниот центар Фени...

Силјановска Давкова и Пендаровски во вториот круг претседателски избори

Силјановска Давкова и Пендаровски во вториот круг претседателски избори

Скопје, 25 април 2024 (МИА) - Гордана Силјановска Давкова поддржана од...

За победа во прв круг потребни 907.159 гласови, во вториот 362.864

За победа во прв круг потребни 907.159 гласови, во вториот 362.864

Скопје, 24 април 2024 (МИА) – Во земјава денеска се одржува првиот круг...

Премиера на претставата „Круг“ во Прилепскиот театар

Премиера на претставата „Круг“ во Прилепскиот театар

Прилеп, 15 јули 2022 (МИА) - На сцената на прилепскио...

Изложба „Бегство од кругот“ на Петра Јовановска во Софија

Изложба „Бегство од кругот“ на Петра Јовановска во Софија

Скопје, 1 март 2022 (МИА) - Во Чешки центар во Софија денеска ќе биде...

Image

Остани поврзан