• недела, 19 мај 2024
Крводарителска акција во Берово

Крводарителска акција во Берово

Берово, 17 мај 2024 (МИА) - Во Берово денеска се одржа крводарителска а...

Крводарителска акција со Ротари клуб Неготино, реализирани 55 крводарувања

Крводарителска акција со Ротари клуб Неготино, реализирани 55 крводарувања

Неготино, 16 мај 2024 (МИА) - Обезбедени се 55 крвни единици во денешната доброволна крводарителска...

Беловски: Новинарите се соочуваат со многу проблеми, може да се надминат со сплотеност и храброст 

Беловски: Новинарите се соочуваат со многу проблеми, може да се надминат со сплотеност и храброст 

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) –  Најголемиот број од новинарите во држа...

Изјави на ССНМ за крводарителската акција организирана во пресрет на  Светскиот ден на слободата на медиумите (во живо)

Изјави на ССНМ за крводарителската акција организирана во пресрет на Светскиот ден на слободата на медиумите (во живо)

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - Изјави на претседателот на ССНМ Павле Беловски, извршниот директор на ЗНМ...

Околу 100 единици крв обезбедени од царински службеници за Денот на Царината

Околу 100 единици крв обезбедени од царински службеници за Денот на Царината

Скопје, 15 април 2024 Околу 100 единици крв беа донирани од страна на царинските службеници...

Собрани 74 крвни единици во крводарителска акција во велешката Касарна

Собрани 74 крвни единици во крводарителска акција во велешката Касарна

Велес, 9 април 2024 (МИА) - Вкупно 74 крвни единици беа собрани при денешната крводарителска акција...

Крводарителска акција со 82 крвни единици во Делчево

Крводарителска акција со 82 крвни единици во Делчево

Делчево, 4 април 2024 (МИА) - Во Делчево денеска е реализирана крводарителска акција, во организациј...

Четириесет крвни единици обезбедени во кавадаречката полиција 

Четириесет крвни единици обезбедени во кавадаречката полиција 

Кавадарци, 12 март 2024 (МИА) - Четириесет крвни единици се обезбедени во доброволна крводарителска...

Традиционална крводарителска акција на припадниците на САЕ „Тигар“ во чест на Денот на единицата

Традиционална крводарителска акција на припадниците на САЕ „Тигар“ во чест на Денот на единицата

Скопје, 11 март 2024 (МИА) - Традиционална крводарителска акција на припадниците на специјалната ант...

Полицајците од СВР Тетово даруваа крв, собрани 13 единици

Полицајците од СВР Тетово даруваа крв, собрани 13 единици

Тетово, 6 март 2024 (МИА) - Во полициската станица во Тетово денеска се...

Рекордна крводарителска акција во Виница, собрани 108 единици со крв

Рекордна крводарителска акција во Виница, собрани 108 единици со крв

Виница, 28 февруари 2024 (МИА) – Рекордни 108 единици со крв беа собрани на денешната крводарителска...

Триесет крвни единици обезбедени во крводарителска акција во винарската визба ,,Тиквеш

Триесет крвни единици обезбедени во крводарителска акција во винарската визба ,,Тиквеш" во Кавадарци

Кавадарци, 20 февруари 2024 (МИА) - Триесет крвни единици се обезбедени во денешната доброволна крво...

Крводарителска акција во  ООУ „Александар Македонски“   во Аеродром

Крводарителска акција во ООУ „Александар Македонски“  во Аеродром

Скопје, 16 февруари 2024 (МИА) - Атлетскиот клуб Аеродром - Скопје во с...

Крводарителска акција во Росоман

Крводарителска акција во Росоман

Росоман, 8 февруари 2024 (МИА) – Крводарителска доброволна акција се реализираше денеска во простор...

ФФМ се вклучи во крводарителската акција „Највредниот подарок. Капка полна живот“

ФФМ се вклучи во крводарителската акција „Највредниот подарок. Капка полна живот“

Скопје, 19 декември 2023 (МИА) – Повеќе од 40 вработени во Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ...

Image

Остани поврзан