• недела, 26 мај 2024
За седум дена санкционирани 191 непрописно паркирани возила во Центар

За седум дена санкционирани 191 непрописно паркирани возила во Центар

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - За седум дена санкционирани се 191 возачи,...

Град Скопје: Казнето правното лице кое монтира панорамско тркало во Карпош

Град Скопје: Казнето правното лице кое монтира панорамско тркало во Карпош

Скопје, 18 мај 2024  Почитува...

Казнети 123 возачи во Скопје, 21 без возачка дозвола

Казнети 123 возачи во Скопје, 21 без возачка дозвола

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Вкупно 123 мерки се изречени во текот на вч...

Полицијата казни 173 возачи за брзо возење

Полицијата казни 173 возачи за брзо возење

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - Во рамки на вчерашната акциска контрола на територијата на Република Сев...

За брзо возење казнети 553 возачи

За брзо возење казнети 553 возачи

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Во рамки на акциската контрола на територијата на Република Северна Маке...

Санкционирани 100 возачи во Скопје

Санкционирани 100 возачи во Скопје

Скопје, 3 мај 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи с...

Казни за 133 возачи за брзо возење на територија на цела држава 

Казни за 133 возачи за брзо возење на територија на цела држава 

Скопје, 30 април 2024 (МИА) - Во спроведената акциска контрола на територијата на Република Северна...

За пожарите во близина на Атина пред шест години осудени шест од 21 осомничен

За пожарите во близина на Атина пред шест години осудени шест од 21 осомничен

Атина, 29 април 2024 (МИА) – За катастрофалните пожари во јули 2018 година во населбата Мати во исто...

За брзо возење 286 санкции на територија на цела држава

За брзо возење 286 санкции на територија на цела држава

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - Во текот на вчерашниот ден во спроведената акциска контрола на територ...

Полицијата казни 113 возачи за брзо возење

Полицијата казни 113 возачи за брзо возење

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Во рамки на акциската контрола на територијата на државава за санкцион...

Во Скопје 114 казни за сообраќајни прекршоци

Во Скопје 114 казни за сообраќајни прекршоци

Скопје, 21 април 2024 (МИА) - Во контролите во областа на сообраќајот во текот на вчерашниот ден на...

Во Скопје 153 казнети возачи, 13 биле без возачка

Во Скопје 153 казнети возачи, 13 биле без возачка

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Во контролите во областа на сообраќајот на територија на град Скопје в...

Кривични пријави против три лица од Тетово за вршење јавен превоз без  лиценца

Кривични пријави против три лица од Тетово за вршење јавен превоз без лиценца

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Поднесени се три кривични пријави против три лица од Тетово поради пос...

За брзо возење казни за 140 возачи на територија на цела држава

За брзо возење казни за 140 возачи на територија на цела држава

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Во спроведената акциска контрола на територијата на Република Северна...

МВР казни 141 возач за брзо возење

МВР казни 141 возач за брзо возење

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Во акциската контрола на територијата на Република Северна Македонија...

Image

Остани поврзан