• недела, 26 мај 2024
ИЗБОРИ 2024/Извршниот одбор на СДСМ го поддржа Стево Пендаровски за кандидат за претседател на државата

ИЗБОРИ 2024/Извршниот одбор на СДСМ го поддржа Стево Пендаровски за кандидат за претседател на државата

Скопје, 28 февруари 2024 (МИА) - Извршниот одбор на СДСМ во проширен состав на денешната седница во...

ИО на СДСМ: Ковачевски овластен да разговара со партиите за техничка влада, Митрески кандидат за претседател на Собранието

ИО на СДСМ: Ковачевски овластен да разговара со партиите за техничка влада, Митрески кандидат за претседател на Собранието

Скопје, 10 декември 2023 (МИА) - Извршниот одбор на СДСМ вечерва со акл...

Седници на ИО и ЦО на СДСМ за исходот од лидерската  за уставните измени и идните чекори

Седници на ИО и ЦО на СДСМ за исходот од лидерската за уставните измени и идните чекори

Скопје, 9 јуни 2023 (МИА) –   Во тек е седница на Извршниот одбор на СДСМ по која во 19 ча...

Извршниот одбор на ЛДП: „Либерални патокази

Извршниот одбор на ЛДП: „Либерални патокази" со конкретни иницијативи и решенија за граѓаните 

Скопје, 4 март 2023    Иницијат...

НСДП: Целта на ВМРО-ДПМНЕ е референдумот да го искористи во политички цели за проверка на нивната поддршка

НСДП: Целта на ВМРО-ДПМНЕ е референдумот да го искористи во политички цели за проверка на нивната поддршка

Скопје, 7 септември 2022 НСДП е изрично против спроведување на референдум со референдумското прашање к...

Седница на Извршниот одбор на СДСМ: Се преземаат мерки за заштита на стандардот на граѓаните

Седница на Извршниот одбор на СДСМ: Се преземаат мерки за заштита на стандардот на граѓаните

Скопје, 3 март 2022 (МИА) - Владата внимателно го следи состојбите дома и надвор и на...

Image

Остани поврзан