• сабота, 15 јуни 2024
Акција на косовската полиција во Зубин Поток во северно Косово, запленето оружје и уапсено едно лице

Акција на косовската полиција во Зубин Поток во северно Косово, запленето оружје и уапсено едно лице

Приштина, 13 јуни 2024 (МИА) – Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља објави дека во...

Крводарителска акција во штипски Дом на млади под мото „Биди хуман како Тоше“

Крводарителска акција во штипски Дом на млади под мото „Биди хуман како Тоше“

Штип, 6 јуни 2024 (МИА) - Во Дом на млади во Штип вечерва ќе се пеат песните на Тоше Проески, а...

„Не биди ѓубре” акција за чистење на општина Кисела Вода

„Не биди ѓубре” акција за чистење на општина Кисела Вода

Скопје, 5 јуни 2024 (МИА) - На Светскиот ден на животната средина се одржа заедничка еколошка акција...

Крводарителска акција во Кавадарци, обезбедени 39 крвни единици 

Крводарителска акција во Кавадарци, обезбедени 39 крвни единици 

Кавадарци, 30 мај 2024 (МИА) - Триесет и девет крвни единици беа обезбедени во денешната доброволна...

Педесет и осум крвни единици обезбедени во крводарителска акција во Кавадарци 

Педесет и осум крвни единици обезбедени во крводарителска акција во Кавадарци 

Кавадарци, 23 мај 2024 (МИА) - Педесет и осум крвни единици се обезбедени во денешната доброволна кр...

Успешно реализирана акцијата „Генералка викенд“ во Битола

Успешно реализирана акцијата „Генералка викенд“ во Битола

Битола, 20 мај 2024 (МИА) - Општина Битола успешно ја реализира пролетната акција за чистење и селек...

„Генералка викенд“ во Општина Градско

„Генералка викенд“ во Општина Градско

Велес,19 мај 2024 (МИА) - Еколошка акција за чистење „Генералка викенд“ во петокот реализираа Општин...

Герила акција кај фонтаната „Лотус” во Градски парк, поставена макета - конструкција на јавен тоалет

Герила акција кај фонтаната „Лотус” во Градски парк, поставена макета - конструкција на јавен тоалет

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Кај фонтаната „Лотус” во Градски парк утрово е поставена макета - констр...

Еколошката акција ,,Генералка викенд 2024

Еколошката акција ,,Генералка викенд 2024" реализирана и во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 17 мај 2024 (МИА) - Општина Македонска Каменица се вклучи во реализација на нај...

Во Берово реализирана голема еколошка акција „Генералка викенд“

Во Берово реализирана голема еколошка акција „Генералка викенд“

Берово, 17 мај 2024 (МИА) - Во Берово денеска се реализираше голема еко...

Општина Гостивар спроведе акција за чистење на градот

Општина Гостивар спроведе акција за чистење на градот

Гостивар, 17 мај 2024 (МИА) - Општина Гостивар во соработка со невладината организација МАМ и Ц...

Струга дел од акцијата „Генералка викенд“, се чистеше крајбрежјето

Струга дел од акцијата „Генералка викенд“, се чистеше крајбрежјето

Струга, 17 мај 2024 (МИА) - Вработените во Општина Струга предводени од градоначалникот Рамис Мерко,...

„Генералка викенд“ во Куманово

„Генералка викенд“ во Куманово

Куманово, 17 мај 2024 (МИА) - Кумановските ученици и професори, екипи на комуналното претпријатие де...

Пролетно чистење на спортските и детски игралишта и други површини  во Дебар

Пролетно чистење на спортските и детски игралишта и други површини  во Дебар

Дебар, 14 мај 2024 (МИА) - Општина Дебар според зацртаната динамика ја реализира  традиционална...

Во рамки на акцијата „Темпули“ полицијата во Тирана уапси 20 лица и заплени кокаин, хероин и канабис

Во рамки на акцијата „Темпули“ полицијата во Тирана уапси 20 лица и заплени кокаин, хероин и канабис

Тирана, 2 мај 2024 (МИА) - Во рамки на третата фаза од голема полициска акција „Храм“ (Темпули) поли...

Image

Остани поврзан