• понеделник, 22 април 2024

Александар Бачиќ,

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Татко и син повредени од огнено оружје на свадба во Охрид

Татко и син повредени од огнено оружје на свадба во Охрид

Скопје, 7 август 2023 (МИА) - Татко и неговиот мамолетен син се поврдени по пукање од огнено оружје на свадбен...

Премиерна изведба на претставата „Едвард Втори“ на „Охридско лето“

Премиерна изведба на претставата „Едвард Втори“ на „Охридско лето“

Охрид, 6 август 2023 (МИА) – Во рамки на драмската програма на „Охридско лето“ вечер премиерно ќе биде изведен...

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Стано: Заврши дијалогот помеѓу Србија и Косово во Охрид

Охрид, 18 март 2023 (МИА) - Дијалогот на високо ниво помеѓу Косово и Србија што се одржуваше денеска во Охрид...

Хрватската амбасадорка во Охрид, со градоначалникот Пецаков разговарано за можностите за подобра соработка

Хрватската амбасадорка во Охрид, со градоначалникот Пецаков разговарано за можностите за подобра сор...

Охрид, 2 февруари 2023 (МИА) – Соработката на Охрид со градови во Хрватска, со компании, образовни и културни...

Петто издание на Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“

Петто издание на Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“

Охрид, 1 февруари 2023 (МИА) – Само свеста за постоењето на проблемот и заедничка активност за негово надминув...

Поранешниот шеф на разузнувањето назначен за нов командант на пакистанската армија

Поранешниот шеф на разузнувањето назначен за нов командант на пакистанската армија

Исламабад, 25 ноември 2022 (МИА) - Поранешниот началник на службата за разузнавање, генерал-полков...

Обновено снабдувањето на Киев со струја и вода

Обновено снабдувањето на Киев со струја и вода

Киев, 25 ноември 2022 (МИА) - Во Киев речиси целосно е обновено снабдувањето со вода, по руските р...

Image