• вторник, 18 јуни 2024
Средношколците за време на летниот распуст може да користат бесплатен јавен превоз во автобусите на ЈСП

Средношколците за време на летниот распуст може да користат бесплатен јавен превоз во автобусите на ЈСП

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ ги информира средношколците д...

Во Штип градскиот превоз со нов режим за сообраќај од 10 јуни

Во Штип градскиот превоз со нов режим за сообраќај од 10 јуни

Штип, 7 јуни 2024 (МИА) - Градскиот автобуски превоз во Штип од 10 јуни...

Автобусите денеска ќе сообраќаат по неделен возен ред

Автобусите денеска ќе сообраќаат по неделен возен ред

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека денеска на верс...

ЈСП: Зголемен број автобуси од и кон гробишта Бутел за „Задушница“

ЈСП: Зголемен број автобуси од и кон гробишта Бутел за „Задушница“

Скопје, 8 март 2024 (МИА) - Поради верскиот празник „Задушница“, денеск...

ЈСП „Скопје“: Автобусите сообраќаат редовно и без застој, повеќе нема финансиски проблеми

ЈСП „Скопје“: Автобусите сообраќаат редовно и без застој, повеќе нема финансиски проблеми

16 февруари 2024 (МИА) - Автобусите на ЈСП „Скопје“ редовно и без засто...

Редовно сообраќаат автобусите на ЈСП „Скопје“, вработените денеска ќе ја добијат јануарската плата

Редовно сообраќаат автобусите на ЈСП „Скопје“, вработените денеска ќе ја добијат јануарската плата

Скопје, 16 февруари 2024 (МИА) - Автобусите на Јавното сообраќајно прет...

Пуштена во употреба новата автобуска линија Тетово - Попова Шапка - Тетово

Пуштена во употреба новата автобуска линија Тетово - Попова Шапка - Тетово

Тетово, 27 јануари 2024 (МИА) - Општина Тетово и јавното претпријатие „Тетово Транспорт“ денеска офи...

Автобусите на ЈСП денеска и утре по неделен возен ред, со исклучок на некои линии

Автобусите на ЈСП денеска и утре по неделен возен ред, со исклучок на некои линии

Скопје, 19 јануари 2024 (МИА) - Поради верскиот празник Богојавление (Водици), денеска јавниот прево...

Ученици, студенти, пензионери, деца без родители и приматели на социјална помош имаат повластени цени на билетите за штипскиот градски превоз

Ученици, студенти, пензионери, деца без родители и приматели на социјална помош имаат повластени цени на билетите за штипскиот градски превоз

Штип, 5 декември 2023 (МИА) -  Ученици од основните и средни учили...

Јавниот превоз со изменет режим за неколку линии денеска до 12, утре автобусите ќе сообраќаат по зимен делничен ред, а во четврток по саботен возен ред

Јавниот превоз со изменет режим за неколку линии денеска до 12, утре автобусите ќе сообраќаат по зимен делничен ред, а во четврток по саботен возен ре...

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека денеска од 9...

За Задушница дополнителен број автобуси на линиите 59, 59А и 59Б

За Задушница дополнителен број автобуси на линиите 59, 59А и 59Б

Скопје, 3 ноември 2023 (МИА) - ЈСП „Скопје“ во пресрет на верскиот праз...

За Задушница дополнителен број автобуси на линиите 59, 59А и 59Б

За Задушница дополнителен број автобуси на линиите 59, 59А и 59Б

Скопје, 2 ноември 2023 (МИА) - ЈСП Скопје во пресрет на верскиот празник Задушница, утре и задутре в...

Директорот на ЈП „Стипион“, Панче Стефановски: Успешен е капиталниот проект Градски превоз во Штип

Директорот на ЈП „Стипион“, Панче Стефановски: Успешен е капиталниот проект Градски превоз во Штип

Штип, 16 октомври 2023 (МИА) - Штипјани преку брошури почнаа да се информираат за линиите, возниот р...

Директорот на ЈП „Стипион“, Панче Стефановски: Успешен е капиталниот проект Градски превоз во Штип

Директорот на ЈП „Стипион“, Панче Стефановски: Успешен е капиталниот проект Градски превоз во Штип

Штип, 16 октомври 2023 (МИА) - Штипјани преку брошури почнаа да се информираат за линиите, возниот р...

Автобусите на ЈСП денеска ќе сообраќаат по неделен возен ред

Автобусите на ЈСП денеска ќе сообраќаат по неделен возен ред

Скопје, 11 октомври 2023 (МИА) - По повод денешниот државен празник 11 Октомври, Ден на народно...

Image

Остани поврзан