• вторник, 16 јули 2024
Концерт на џез вокалистот Курт Елинг со Националниот џез оркестар

Концерт на џез вокалистот Курт Елинг со Националниот џез оркестар

Скопје, 15 мај 2024 (МИА)  - Во Македонскиот народен театар, вечер...

Националниот џез оркестар настапи на „Аlbania jazz fest“

Националниот џез оркестар настапи на „Аlbania jazz fest“

Тирана, 14 мај 2024 (МИА) -  Македонскиот Културно-информативен це...

Костадиновска-Стојчевска и Битиќи на увид во реновирањето на просторот на Националниот џез оркестар

Костадиновска-Стојчевска и Битиќи на увид во реновирањето на просторот на Националниот џез оркестар

Скопје, 14 март 2024 (МИА) - Министерката за култура во техничката Влада Бисера Костадиновска-Стојче...

Прв концерт на Националниот џез оркестар

Прв концерт на Националниот џез оркестар

Скопје, 24 јануари 2024 (МИА) – На сцената на Националната опера и бале...

Image

Остани поврзан