• четврток, 30 мај 2024
Намалена видливост од 50 до100 метри поради магла на патот Лисец - Попова Шапка

Намалена видливост од 50 до100 метри поради магла на патот Лисец - Попова Шапка

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има на патниот правец...

Магла на патот Лисец-Попова Шапка

Магла на патот Лисец-Попова Шапка

Скопје, 29 март 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива...

Штипски планинари од „Лисец“ го освоија највисокиот врв во Турција

Штипски планинари од „Лисец“ го освоија највисокиот врв во Турција

Штип, 21 јули 2023 (МИА) - Експедицијата на ДПС Лисец - Штип „АРАРАТ 2023“ составена од четири плани...

Алпинистки од Лисец-Штип се искачија на врвот Браитхорн

Алпинистки од Лисец-Штип се искачија на врвот Браитхорн

Скопје, 10 октомври 2022 (МИА) - Друштвото на планинарски спортови Лисец - Штип, ја релизираше првата м...

Image

Остани поврзан