• среда, 22 мај 2024
Без струја утре населба Радишани и село Радишани

Без струја утре населба Радишани и село Радишани

Скопје, 24 март 2024 (МИА) - Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од населба Радиш...

Без вода улица „Бел Камен“ во Радишани и Кучевишка Бара

Без вода улица „Бел Камен“ во Радишани и Кучевишка Бара

Скопје, 2 март 2024 (МИА) - Поради реконструкција на водоводна мрежа ф-250 мм на ул. „Бел Камен“ бб...

Без вода корисниците од ул. Радишанска Лево и дел од Бел Камен поради дефект на приклучна цевка

Без вода корисниците од ул. Радишанска Лево и дел од Бел Камен поради дефект на приклучна цевка

Скопје, 8 февруари 2024 (МИА) - Од ЈП Водовод и канализација - Скопје соопштија дека денеска без вод...

Без вода дел од улицата „Бел Камен“ во Радишани

Без вода дел од улицата „Бел Камен“ во Радишани

Скопје, 11 ноември 2023 (МИА) - ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје известува дека денеска, од 14:3...

Без вода дел од населба Радишани

Без вода дел од населба Радишани

Скопје, 11 ноември 2023 (МИА) - Поради водоводен уличен дефект од ф- 80мм на улица „Скоевска“&n...

Делови од Бутел и Карпош денеска без вода

Делови од Бутел и Карпош денеска без вода

Скопје, 28 јули 2023 (МИА) - Без вода денеска од 8:30 часот се дел од ж...

Г.г. Стефан утре ќе чиноначалствува со литургијата во храмот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

Г.г. Стефан утре ќе чиноначалствува со литургијата во храмот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

Скопје, 14 април 2023 (МИА) - Утре, на Велика сабота, Неговото Блаженство, Ар...

Поради дефект денеска без вода дел од корисниците од Радишани

Поради дефект денеска без вода дел од корисниците од Радишани

Скопје, 21 февруари 2023 (МИА) - Поради дефект во шахта на ул.„1559“ бб во село Радишани прекинато в...

Дел од Радишани без вода

Дел од Радишани без вода

Скопје, 3 ноември 2022 (МИА) - Поради дефект на огрлица, без вода денеска од 09:30 часот се корисниците...

Без вода дел од жителите на Радишани

Без вода дел од жителите на Радишани

Без вода дел од корисниците на Радишани

Без вода дел од корисниците на Радишани

Скопје, 19 август 2022 (МИА) - ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека денеска од 11:30 часот,...

Утре без вода жителите на „Скоевска“ во Радишани

Утре без вода жителите на „Скоевска“ во Радишани

Скопје, 10 август 2022(МИА)-ЈП Водовод и Канализација известува дека утре, 11 авуст, од 08:30 часот без...

Без вода дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат

Без вода дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат

Скопје, 8 август 2022 (МИА) - Поради дефект на приклучна цевка на улица 28/43 Радишани, денеска прекина...

Дел од Радишани без вода

Дел од Радишани без вода

Скопје, 22 јуни 2022 (МИА) - Поради уличен дефект на ул.30/23 Радишани, денеска, ќе биде прекинато водо...

Нова зелена површина од над 3000 квадратни метри во населба Радишани

Нова зелена површина од над 3000 квадратни метри во населба Радишани

Скопје, 16 мај 2022 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно со градоначалнико...

Image

Остани поврзан