• e hënë, 20 maj 2024
Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen e pagave konform marrëveshjeve kolektive

Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen e pagave konform marrëveshjeve kolektive

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen konfor...

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë protestojnë për shkak të mospagesës në kohë të pagave

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë protestojnë për shkak të mospagesës në kohë të pagave

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Të punësuarit në Postën e Maqedonisë sot e kanë shprehur revoltën e tyre...

Protestë e të punësuarve në Universitetin

Protestë e të punësuarve në Universitetin "Nënë Tereza" në Shkup

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Sindikata e Universitetit "Nënë Tereza" (UNT...

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në "Pyjet nacionale", kërkojnë pagesë të rrogës

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Sindikata për ndërtimtari, industri dhe projektim (SNIP) paralajmëro...

Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë paralajmëron protesta nëse nuk ka harmonizim të pagave me pagën minimale

Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë paralajmëron protesta nëse nuk ka harmonizim të pagave me pagën minimale

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë, stafi administrativ tek...

Shkupi nesër pa transport publik, të punësuarit në NPQ kërkojnë pagesë të rrogës së janarit

Shkupi nesër pa transport publik, të punësuarit në NPQ kërkojnë pagesë të rrogës së janarit

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Nuk ka rrogë për NPQ-në, nuk ka transport. Shkupi prej nesër mbet...

Sindikata e punëtorëve nga siguria e aeroporteve gjermane për të enjten caktoi grevë

Sindikata e punëtorëve nga siguria e aeroporteve gjermane për të enjten caktoi grevë

Berlin, 30 janar 2024 (MIA) - Sindikata gjermane Verdi ju bëri thirrje punëtorëve nga siguria që të...

Tomovska për MIA-n: Inspektorati shtetëror i punës e ka zgjeruar mbikëqyrjen në M-NAV

Tomovska për MIA-n: Inspektorati shtetëror i punës e ka zgjeruar mbikëqyrjen në M-NAV

Shkup, 22 janar 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror i punës (ISHP) e ka zgjeruar mbikëqyrjen në M-NA...

Vazhdon greva e Sindikatës së QSHP-së, nuk do të zbatohet provimi profesional për mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesional

Vazhdon greva e Sindikatës së QSHP-së, nuk do të zbatohet provimi profesional për mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesional

Shkup, 14 dhjetor 2023 (MIA)- Për shkak të vazhdimit të grevës së Sindikatës së Qendrës Shtetërore t...

Vazhdon greva e përgjithshme e Sindikatës së Qendrës Shtetërore të Provimeve

Vazhdon greva e përgjithshme e Sindikatës së Qendrës Shtetërore të Provimeve

Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA) - Sindikata e Qendrës Shtetërore të Provimeve sot kumtoi se e vazhdon g...

Bytyqi u takua me Sindikatën  e

Bytyqi u takua me Sindikatën e "Euronikel Industri": Dialogu social është i rëndësishëm dhe të drejtat e punëtorëve duhet të mbrohen

 Shkup, 13 nëntor 2023 (MIA)  -  Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir B...

Në Qeveri sot bisedime për shërbimin e prokurorisë publike dhe atë gjyqësore

Në Qeveri sot bisedime për shërbimin e prokurorisë publike dhe atë gjyqësore

Shkup, 27 tetor 2023 (MIA) - Në Qeveri sot duhet të mbahen bisedime mes përfaqësuesve të Qeverisë dh...

HM Transport: Askush nuk u bën presion punëtorëve, paga mujore e makinistëve është më e lartë se 40.000 denarë

HM Transport: Askush nuk u bën presion punëtorëve, paga mujore e makinistëve është më e lartë se 40.000 denarë

Shkupi, 31 gusht 2023 (MIA) - Udhëheqësia e "HM-Transport" e përgënjeshtron deklaratën e kryeta...

SMIA: Kërkesa për rritjen e pagave të të punësuarve në MIA të vihet në rend dite në mbledhje qeveritare

SMIA: Kërkesa për rritjen e pagave të të punësuarve në MIA të vihet në rend dite në mbledhje qeveritare

Shkup, 26 gusht 2023 (MIA) - Sindikata e Agjencive Informative Mediatike (SMIA) rikujton kryeministr...

Sindikata e pavarur e zjarrfikësve kërkon punësimin e kuadrit të ri

Sindikata e pavarur e zjarrfikësve kërkon punësimin e kuadrit të ri

Shkup, 15 gusht 2023 (MIA) - Sindikata e pavarur e zjarrfikësve tregon në mungesën e zjarrfikësve pr...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR