• e premte, 19 korrik 2024
Afati për ankesa të maturës shtetërore skadoi sot në orën 14, QSHP do t'i zgjidhë deri më 16 korrik

Afati për ankesa të maturës shtetërore skadoi sot në orën 14, QSHP do t'i zgjidhë deri më 16 korrik

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA) - Në orën 14:00 të ditës së sotme skadoi afati për ankesat e maturantëve...

KSHZ e refuzoi ankesën e

KSHZ e refuzoi ankesën e "Frontit evropian" për vendvotimin në Llërcë

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot pasdite nuk e pranoi ankesën...

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot duhet të vendosë për ankesën e Front...

“Fronti Evropian” do t'i ankimojë vendimet e marra për ankesat

“Fronti Evropian” do t'i ankimojë vendimet e marra për ankesat

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Elmi Aziri nga "Fronti Evropian" në konferencën e sotme për shtyp informo...

KSHZ-ja pranoi shtatë ankesa - gjashtë në Njësinë e pestë zgjedhore dhe një në Njësinë e gjashtë zgjedhore

KSHZ-ja pranoi shtatë ankesa - gjashtë në Njësinë e pestë zgjedhore dhe një në Njësinë e gjashtë zgjedhore

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Komisionit Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në seancën e 104-të i shqyrtoi a...

Miratohen ankesa për edhe tre vendvotime - një në Ohër dhe dy në Krushevë

Miratohen ankesa për edhe tre vendvotime - një në Ohër dhe dy në Krushevë

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve mbrëmë e shfuqizoi votimin edhe në tre v...

KSHZ pranoi ankesa të koalicionit VLEN për vendvotimin në Zhelinë

KSHZ pranoi ankesa të koalicionit VLEN për vendvotimin në Zhelinë

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot filloi me shqyrtimin e 27 an...

KSHZ-ja do të vendos rreth ankesave të arritura nga zgjedhjet parlamentare

KSHZ-ja do të vendos rreth ankesave të arritura nga zgjedhjet parlamentare

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot...

KSHZ: Deri më tani janë parashtruar 17 ankesa për rezultatet nga zgjedhjet parlamentare, për presidencialet nuk ka

KSHZ: Deri më tani janë parashtruar 17 ankesa për rezultatet nga zgjedhjet parlamentare, për presidencialet nuk ka

Shkup, 10 maj 2024 (MIA) - Në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) deri në këtë moment arritën...

KSHZ: Deri më tani nuk janë parashtruar ankesa për zgjedhjet e dyfishta të 8 majit

KSHZ: Deri më tani nuk janë parashtruar ankesa për zgjedhjet e dyfishta të 8 majit

Shkup, 10 maj 2024 (MIA) - Në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) deri në orën 15 e 30 minuta...

Rrjedhin afatet për ankesa për zgjedhjet dhe inaugurimin e presidentes së re

Rrjedhin afatet për ankesa për zgjedhjet dhe inaugurimin e presidentes së re

Shkup, 10 maj 2024 (MIA) - Afatet për ankesa për Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Ko...

Raporti vjetor i Avokatit të Popullit: Numri i ankesave të qytetarëve për punën e prokurorive publike është në rënie

Raporti vjetor i Avokatit të Popullit: Numri i ankesave të qytetarëve për punën e prokurorive publike është në rënie

Shkup, 6 prill 2024 (MIA) - Në raportin e vitit 2023, në sferën që ka të bëjë me punën e prokurorive...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR