• понеделник, 17 јуни 2024
Костадинов: Во Муртино се асфалтираат две улици, а обезбедени се и средства за изведба на атмосферска канализација

Костадинов: Во Муртино се асфалтираат две улици, а обезбедени се и средства за изведба на атмосферска канализација

Струмица, 29 април 2024 (МИА) - Во населеното место Муртино се асфалтираат две нови улици, а кога см...

Во Македонска Каменица продолжува асфалтирањето локални патишта

Во Македонска Каменица продолжува асфалтирањето локални патишта

Македонска Каменица, 19 април 2024 (МИА) - Во Македонска Каменица продо...

Се асфалтираат улици во Ранковце во вкупна должина од 5.5 километри

Се асфалтираат улици во Ранковце во вкупна должина од 5.5 километри

Крива Паланка, 13 октомври 2023 (МИА) - Градоначалникот на Општина Ранковце, Борче Спасовски, денеск...

Ќе се асфалтираат три улици во демиркаписко Бистренци 

Ќе се асфалтираат три улици во демиркаписко Бистренци 

Демир Капија, 6 април 2023 (МИА) - Ќе се асфалтираат три улици во демиркаписко Бистренц...

Се асфалтираат „Димо Хаџи Димов“ и „Марко Орешковиќ“ во Кисела Вода

Се асфалтираат „Димо Хаџи Димов“ и „Марко Орешковиќ“ во Кисела Вода

Скопје, 27 февруари 2023 (МИА) - Завршуваат градежните активност...

Се асфалтираат две улици во центарот на Штип

Се асфалтираат две улици во центарот на Штип

Штип, 5 јули 2022 (МИА) - Се асфалтира дел од улиците „Борко Талев“ и „Јане Сандански“ по санацијата на...

Бетонирање на помали улици и улични краци во Гевгелија

Бетонирање на помали улици и улични краци во Гевгелија

Гевгелија, 20 април 2021 (МИА) - Во Гевгелија и во населените места продолжи акцијата за бетонирање на...

Image

Остани поврзан