• понеделник, 20 мај 2024
Агелер:  Ништо нема да се постигне со негласање

Агелер: Ништо нема да се постигне со негласање

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Амбасадорката на Соединетите Американски Држави во Северна Македонија...

Агелер: Будно ќе ги следиме изборите, но и дали има мешање од странство

Агелер: Будно ќе ги следиме изборите, но и дали има мешање од странство

Скопје, 4 април 2024 (МИА) - Северна Македонија е во Европа. Треба да биде во ЕУ. Заслужува целосна...

Агелер: Потребна е поголема храброст во борбата со корупцијата

Агелер: Потребна е поголема храброст во борбата со корупцијата

Скопје, 4 април 2024 (МИА) - Амбасадорката на САД во Северна Македонија Анџела Агелер вечерва изјави...

Агелер: Притисоци врз судската власт е нешто што мора да престане, за судиите да можат да го практикуваат правото

Агелер: Притисоци врз судската власт е нешто што мора да престане, за судиите да можат да го практикуваат правото

Скопје, 15 март 2024 (МИА) -Притисоци врз судската власт во Северна Мак...

Материјалните и кадровските ресурси во Јавното обвинителство, теми на средбата Агелер - Коцевски

Материјалните и кадровските ресурси во Јавното обвинителство, теми на средбата Агелер - Коцевски

Скопје, 7 март 2024 (МИА) - Состојбите во Јавното обвинителство и предизвиците со кои се соочува инс...

Агелер: Дискурсот на кампањата да биде фокусиран на суштинските прашања, а не на лични напади

Агелер: Дискурсот на кампањата да биде фокусиран на суштинските прашања, а не на лични напади

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Американската амбасадорка Анџела Агеле...

Агелер: Од клучна важност е на 8 мај луѓето да излезат и да гласаат, да побараат од кандидатите визија за иднината на државата

Агелер: Од клучна важност е на 8 мај луѓето да излезат и да гласаат, да побараат од кандидатите визија за иднината на државата

Скопје, 21 февруари 2024 (МИА) - Oд клучна важност е на 8 мај да излезат и да гласаат, затоа што важ...

Раководството на МВР на средба со американската амбасадорка Агелер

Раководството на МВР на средба со американската амбасадорка Агелер

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, заменик-министерот...

Агелер: Северна Македонија се потврди како лојална членка на НАТО во помошта кон Украина

Агелер: Северна Македонија се потврди како лојална членка на НАТО во помошта кон Украина

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) – Северна Македонија ги потврди своите вредности како лојална земја ч...

Средба на Пендаровски и Агелер за политичките случувања и изборниот процес во земјава

Средба на Пендаровски и Агелер за политичките случувања и изборниот процес во земјава

Скопје, 12 февруари 2024 (МИА) - Политичките случувања во земјата по формирањето на преодната Влада...

Митрески – Агелер: Функционално и ефикасно Собрание е во интерес на граѓаните и на државата

Митрески – Агелер: Функционално и ефикасно Собрание е во интерес на граѓаните и на државата

Скопје, 8 февруари 2024 (МИА) - Неопходен е парламентарен дијалог меѓу пратениците од мнозинството и...

Амбасадорката Агелер на средба со претседателот на Собранието, Митрески

Амбасадорката Агелер на средба со претседателот на Собранието, Митрески

Скопје, 8 февруари 2024 (МИА) - Американската амбасадорка во земјава Ангела П. Агелер денеска ќе го...

Џафери - Агелер: Претстојните избори се клучни за иднината на земјата и ќе претставуваат потврда за правецот на нејзиното натамошно движење

Џафери - Агелер: Претстојните избори се клучни за иднината на земјата и ќе претставуваат потврда за правецот на нејзиното натамошно движење

Скопје, 2 февруари 2024 (МИА) - Обезбедување континуитет и ефикасност во работата на Владата и држав...

Агелер: Најважно е да биде донесена вистинската одлука, гласачите треба да го знаат планот на ВМРО-ДПМНЕ за евроинтеграцијата

Агелер: Најважно е да биде донесена вистинската одлука, гласачите треба да го знаат планот на ВМРО-ДПМНЕ за евроинтеграцијата

Скопје, 1 февруари 2024 (МИА) - Американската амбадорка во земјава Анџе...

Агелер: Најважно за граѓаните е добро да се едуцираат за процесите и кандидатите за претстојните избори

Агелер: Најважно за граѓаните е добро да се едуцираат за процесите и кандидатите за претстојните избори

Скопје, 25 јануари 2024 (МИА) - Американската амбасадорка во земјава, А...

Image

Остани поврзан