• понеделник, 20 мај 2024
Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Батинци и Љубош поради уличен дефект

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Батинци и Љубош поради уличен дефект

Скопје, 14 март 2024 (МИА) - ЈП Водовод и канализација - Скопје соопшти дека денеска поради уличен д...

Се санира уличниот дефект за водоснабдување на улица „Торонто“ во општина Ѓорче Петров

Се санира уличниот дефект за водоснабдување на улица „Торонто“ во општина Ѓорче Петров

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Поради уличен дефект ф-100 мм  на ул. „Торонто“ 16 во Општина...

Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување поради дефект на приклучна цевка на ул. „П...

Прекинато водоснабдување поради дефект на ул. „Методија Андонов Ченто“ скопско Ченто

Прекинато водоснабдување поради дефект на ул. „Методија Андонов Ченто“ скопско Ченто

Скопје, 29 септември 2023 (МИА) - ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефе...

Без вода дел од корисниците во неколку скопски општини

Без вода дел од корисниците во неколку скопски општини

Скопје, 31 март 2023 (МИА) - Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денеска прекинато водосна...

Улица „Коста Кирков“ денеска без вода

Улица „Коста Кирков“ денеска без вода

Скопје, 8 март 2023 (МИА) - Поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2“ на крсто...

Неколку улици во центарот на Скопје и Криви Дол денеска без вода

Неколку улици во центарот на Скопје и Криви Дол денеска без вода

Скопје, 8 март 2023 (МИА) - Корисниците на улиците „Пролет“, „Светозар Марковиќ“ и...

Зградата на булевар Асном 128 денеска без вода

Зградата на булевар Асном 128 денеска без вода

Скопје, 7 септември 2022 (МИА) - Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ - Скопје соопшти дека де...

Висока зона од населбите Аеродром и Ново Лисиче и дел од булевар „Србија“ утре без вода

Висока зона од населбите Аеродром и Ново Лисиче и дел од булевар „Србија“ утре без вода

Скопје, 7 септември 2022 (МИА) - ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопшти дека корисниците на дел о...

Висока зона од населбите Аеродром и Ново Лисиче и дел од Булевар Србија утре без вода

Висока зона од населбите Аеродром и Ново Лисиче и дел од Булевар Србија утре без вода

Скопје, 6 септември 2022 (МИА) - ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопшти дека корисниците на дел о...

Image

Остани поврзан