• петок, 19 април 2024

Се санира уличниот дефект за водоснабдување на улица „Торонто“ во општина Ѓорче Петров

Се санира уличниот дефект за водоснабдување на улица „Торонто“ во општина Ѓорче Петров

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Поради уличен дефект ф-100 мм  на ул. „Торонто“ 16 во Општина Ѓорче Петров, од 10 часот е прекинато водоснабдувањето  на  корисницитеод истата улица.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација -Скопје,  водоснабдувањето ќе биде прекинато  до завршување со санација на дефектот. ад/

Фото: МИА архива

 

 

Остани поврзан