• вторник, 28 мај 2024
Поради дефект без вода дел од  улица „Ферид Бајрам“ бб

Поради дефект без вода дел од улица „Ферид Бајрам“ бб

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - Поради дефект на ППХ од ф 80мм на ул. „Ферид Бајрам“ бб (во близина на О...

Поради дефект со намален притисок на вода корисниците од Волково

Поради дефект со намален притисок на вода корисниците од Волково

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од Ф - 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба...

Поради дефект без вода делови од Скопје

Поради дефект без вода делови од Скопје

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на ул. „Црноризец Хр...

Без вода поради дефект корисниците од Св.Прохор Пчињски бб

Без вода поради дефект корисниците од Св.Прохор Пчињски бб

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект ф-80 мм на Св.Прохор Пчињски бб, денеска прекинат...

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Без  вода утре од 8:00 часот ќе бида...

Од 15 часот прекин во водоснабдувањето на дел од улиците „Коце Металец“ и „Душан Тасковиќ“

Од 15 часот прекин во водоснабдувањето на дел од улиците „Коце Металец“ и „Душан Тасковиќ“

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Поради водоводен дефект на ул.„Коце Метлец“ бр.3 во населба Железара д...

Дел од општина Гази Баба утре без вода

Дел од општина Гази Баба утре без вода

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Без вода утре од 9 часот ќе бодат дел од...

Поради дефект без вода улиците „Малешевска“, „Румена Хаџипанзова“ и „Жарко Зрењанин“

Поради дефект без вода улиците „Малешевска“, „Румена Хаџипанзова“ и „Жарко Зрењанин“

Скопје, 9 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на ул. „Малешевска“ 1...

Поради дефект прекинато водоснабдување на ул „3“ во Визбегово

Поради дефект прекинато водоснабдување на ул „3“ во Визбегово

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Поради уличен водоводен дефект од ф-100 м.м на ул.„3“ бр.51 во Визбегов...

Авионот на Блинкен приземјен во Париз поради дефект, за Брисел отпатува со автомобил 

Авионот на Блинкен приземјен во Париз поради дефект, за Брисел отпатува со автомобил 

Брисел, 3 април 2024 (МИА) - Авионот со кој леташе американскиот државен секретар Ентони Блинкен мор...

Без вода дел од скопската улица „Јадранска Магистрала“

Без вода дел од скопската улица „Јадранска Магистрала“

Скопје, 27 март 2024 (МИА) - Поради дефект на улица „Јадранска Магистрала“ бр 89 , без вода денеска...

Дел од општина Карпош без вода

Дел од општина Карпош без вода

Скопје, 22 март 2024 (МИА) - Без вода утре од 9 часот ќе бидат дел од жителите на општина Карпош, ло...

Поради дефект без вода дел од Сопиште

Поради дефект без вода дел од Сопиште

Скопје, 22 март 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на ул. „18“ бб во Сопиште, прекинато водоснабдувањ...

Прекинато водоснабдување на повеќе локации во Скопје

Прекинато водоснабдување на повеќе локации во Скопје

Скопје, 22 март 2024 (МИА) – Од ЈП Водовод и канализација соопштија дека поради улични дефекти водос...

Дел од Припор без вода

Дел од Припор без вода

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9:45 часот се дел од ж...

Image

Остани поврзан