• четврток, 18 април 2024

Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување поради дефект на приклучна цевка на ул. „Петар Попарсов“ 18, денеска ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот, информираа од ЈП Водовод и канализација - Скопје.

Фото: МИА архива

Остани поврзан