• недела, 19 мај 2024
Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Без вода дел од корисниците ул. „Петар Попарсов“ 18

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување поради дефект на приклучна цевка на ул. „П...

Image

Остани поврзан