• среда, 19 јуни 2024
Панел-дискусија во Скопје за промени во здравството

Панел-дискусија во Скопје за промени во здравството

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Панел-дискусија насловена „Ни „ваши“, ни „наши“ - реформа за поддршка н...

Дебата „Патот пред нас“: Коридорот 8 клучен инфраструктурен проект за Северна Македонија, Албанија и Бугарија

Дебата „Патот пред нас“: Коридорот 8 клучен инфраструктурен проект за Северна Македонија, Албанија и Бугарија

Скопје, 15 април 2024 (МИА) – Во организација на Здружението ЕСТИМА, Институтот за соработка и разво...

Панел-дискусија во Скопје: Верификација на изворите за борбата против дезинформации

Панел-дискусија во Скопје: Верификација на изворите за борбата против дезинформации

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Панел-дискусија „Верификацијата на изворит...

Панел-дискусија: Зборообразувањето е клучен фактор за збогатување на македонскиот јазик

Панел-дискусија: Зборообразувањето е клучен фактор за збогатување на македонскиот јазик

Скопје, 2 април 2024 (МИА) – Во Музејот на македонска борба и самостојност, денеска по иницијатива н...

Панел дискусија за подобрување на менталното здравје и зајакнување на жените

Панел дискусија за подобрување на менталното здравје и зајакнување на жените

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе се одржи панел-дискусија, дел од кампања за зај...

Битолскиот градоначалник Тони Коњановски на панел-дискусија во Брисел

Битолскиот градоначалник Тони Коњановски на панел-дискусија во Брисел

Битола, 28 ноември 2023 (МИА) - Градоначалникот на Битола Тони Коњановс...

Маричиќ: Во преговорите со ЕУ јазикот е црвената линија од која немаме намера ниту право да отстапиме

Маричиќ: Во преговорите со ЕУ јазикот е црвената линија од која немаме намера ниту право да отстапиме

Скопје, 5 мај 2023 (МИА) - Јазикот ни е нашата единствена неподелена татковина е трајна порака на Ко...

Панел-дискусија „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво“

Панел-дискусија „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво“

Скопје, 15 јуни 2022 (МИА) - Националната платформа за же...

Панел-дискусија „Поттикнување на женското лидерство и женското учество во политиката и демократијата“ 

Панел-дискусија „Поттикнување на женското лидерство и женското учество во политиката и демократијата“ 

Скопје, 13 јуни 2022 (МИА) - Фондацијата Конрад Аденауер и Центарот за европски студии Вилфред Мартенс...

Image

Остани поврзан