• среда, 19 јуни 2024
Михалис Рокас официјално номиниран за нов евроамбасадор во Скопје 

Михалис Рокас официјално номиниран за нов евроамбасадор во Скопје 

Брисел, 17 април 2024 (МИА) - Високиот претставник на ЕУ за надворешна...

Image

Остани поврзан