• вторник, 16 јули 2024
Герасимовски делеше вода на жештините заедно со Црвен Крст

Герасимовски делеше вода на жештините заедно со Црвен Крст

Скопје, 16 јули 2024 Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски го придружуваше оп...

Герасимовски: Вандализмот кај младите е проблем кој мора да се адресира со соодветни законски решенија и стратегија

Герасимовски: Вандализмот кај младите е проблем кој мора да се адресира со соодветни законски решенија и стратегија

Скопје, 16 јули 2024 Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски иницираше средба...

Герасимовски: Доделивме 770 000 денари на 60 социјално загрозени лица

Герасимовски: Доделивме 770 000 денари на 60 социјално загрозени лица

Скопје, 15 јули 2024 Општина Центар додели 770 000 денари на 60 социјално загрозени лица бар...

Герасимовски синоќа на терен во Капиштец и Дебар Маало заедно со МВР и ЈП ПОЦ по вандализирањето на детското игралиште

Герасимовски синоќа на терен во Капиштец и Дебар Маало заедно со МВР и ЈП ПОЦ по вандализирањето на детското игралиште

Скопје, 12 јули 2024 (МИА) - Градоначалникот на Општина Центар Горан Ге...

Работна средба на раководството на СВР Скопје и градоначалникот на општина Центар, Герасимовски 

Работна средба на раководството на СВР Скопје и градоначалникот на општина Центар, Герасимовски 

Скопје, 9 јули 2024 (МИА) - На иницијатива на раководството на СВР Скопје, денеска во општина Центар...

Герасимовски:  Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Герасимовски: Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Скопје, 9 јули 2024  Долгогодишниот судски процес што започна пред 10 години и поради к...

Герасимовски и жителите на Општина Центар повикуваат на мобилизација за решавање на проблемот со Интермецо

Герасимовски и жителите на Општина Центар повикуваат на мобилизација за решавање на проблемот со Интермецо

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Општина Центар дава целосна поддршка на пет...

Герасимовски: Признанијата доаѓаат, „Енергија Центар“ наградена за најголем придонес во искористување на обновлива енергија

Герасимовски: Признанијата доаѓаат, „Енергија Центар“ наградена за најголем придонес во искористување на обновлива енергија

Скопје, 20 јуни 2024 Трговското друштво „Енергија Центар“ за производство и продажба на еле...

Герасимовски: За убави маалски дружби, нов сквер пред платото на Општина Центар, донација од Стопанска банка

Герасимовски: За убави маалски дружби, нов сквер пред платото на Општина Центар, донација од Стопанска банка

Скопје, 19 јуни 2024  „За убави маалски дружби“, Општина Центар доби нов сквер како дон...

Герасимовски: Детските реквизитите кои беа искршени од вандали се реконструирани или заменети со нови

Герасимовски: Детските реквизитите кои беа искршени од вандали се реконструирани или заменети со нови

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Детските реквизити на игралиштето близу т.ц Зебра, кои деновиве беа иск...

Герасимовски: Преку културни настани ги промовираме малите еко производители на храна, угостителите и претприемништвото кај младите

Герасимовски: Преку културни настани ги промовираме малите еко производители на храна, угостителите и претприемништвото кај младите

Скопје, 1 јуни 2024 Во Паркот на Франкофонијата, вчера попладне центарци и многу љубители на...

Герасимовски: Пријавувајте проблеми со јавна чистота, досега пријавени 159 проблеми

Герасимовски: Пријавувајте проблеми со јавна чистота, досега пријавени 159 проблеми

Скопје, 15 мај 2024  Граѓанит...

Герасимовски: Се финализира доградбата на  ООУ „Коле Неделковски“

Герасимовски: Се финализира доградбата на ООУ „Коле Неделковски“

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Со поставување на фасадата привршуваат градежните работи на доградбата н...

Герасимовски: Лицата со попреченост ќе може да користат бесплатен превоз до болница

Герасимовски: Лицата со попреченост ќе може да користат бесплатен превоз до болница

Скопје, 10 мај 2024   Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски ги п...

Герасимовски: Започна инсталирање на смарт јавно осветлување близу училишта, градинки, паркови и шеталишта

Герасимовски: Започна инсталирање на смарт јавно осветлување близу училишта, градинки, паркови и шеталишта

Скопје, 30 март 2024  Денеска започна инсталирањето на Тип 2 светилките кои се дел од п...

Image

Остани поврзан