• вторник, 16 јули 2024
Втора фаза од теристичка дезинсекција против комарци во Берово

Втора фаза од теристичка дезинсекција против комарци во Берово

Берово, 8 јули 2024 (МИА) - Во Берово вечерва ќе се спроведе втората теристичката дезинсекција за ун...

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Берово им оддава почит на загинатите бранители од воениот конфликт во 2001 година

Берово, 23 јуни 2024 (МИА) - Во Берово денеска се одбележуваат 23 годин...

Во беровско Русиново почнуваат Трујчинденски Русински Средби 2024

Во беровско Русиново почнуваат Трујчинденски Русински Средби 2024

Берово, 23 јуни 2024 (МИА) - Света Троица како верски празник за жителите на беровското село Русинов...

Завршен настан ,,Ајде да се дружиме

Завршен настан ,,Ајде да се дружиме" во Берово

Берово, 21 јуни 2024 (МИА) - На плоштадот во Берово синоќа беше одржан музички настан по повод крајо...

Пекевски: Привршува изградбата на нови тротоари на улица ,,Зоран Бубевски

Пекевски: Привршува изградбата на нови тротоари на улица ,,Зоран Бубевски" во Берово

Берово, 18 јуни 2024 (МИА) - Привршуваат градежните активности за изградба на тротоари на улицата „З...

Ликовна изложба на Владимир Георгиевски во Берово

Ликовна изложба на Владимир Георгиевски во Берово

Берово, 5 јуни 2024 (МИА) - Во Историско-етнолошкиот музеј на Град Берово денеска беше отворена гост...

Дефиле на противпожарни возила и тактичко-показна вежба за Денот на пожарникарите во Берово

Дефиле на противпожарни возила и тактичко-показна вежба за Денот на пожарникарите во Берово

Берово, 20 мај 2024 (МИА) - Со тактичко-показна вежба, симулација на пожар, Територијалната противпо...

Крводарителска акција во Берово

Крводарителска акција во Берово

Берово, 17 мај 2024 (МИА) - Во Берово денеска се одржа крводарителска а...

Во Берово реализирана голема еколошка акција „Генералка викенд“

Во Берово реализирана голема еколошка акција „Генералка викенд“

Берово, 17 мај 2024 (МИА) - Во Берово денеска се реализираше голема еко...

Во беровската полиција однесено неексплодирано убојно средство

Во беровската полиција однесено неексплодирано убојно средство

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Регионалниот центар за управување со кризи...

Во Берово одржана работилница ,,Крени глас против врсничкото насилство”

Во Берово одржана работилница ,,Крени глас против врсничкото насилство”

Берово, 16 мај 2024 (МИА) - Со позитивна енергија, да застанеме на патот на врсничкото насилство. Ов...

Во Берово ќе се чисти на повеќе локации во рамки на акцијата Генералка викенд

Во Берово ќе се чисти на повеќе локации во рамки на акцијата Генералка викенд

Берово, 16 мај 2024 (МИА) - Во Општина Берово утре ќе се чисти на повеќе локации во рамки на големат...

Меѓународниот ден на музеите одбележан во Берово

Меѓународниот ден на музеите одбележан во Берово

Берово, 15 мај 2024 (МИА) - Во историско-етнолошкиот музеј на Град Берово денеска се одржа настан со...

Претставници на организацијата РРОМА во посета на Општина Берово

Претставници на организацијата РРОМА во посета на Општина Берово

Берово, 13 мај 2024 (МИА) - Градоначалникот на Берово, Звонко Пекевски денеска оствари средба со пре...

Во Берово одржан настан од проектот „Еко активизам – младите креираат одржлива иднина

Во Берово одржан настан од проектот „Еко активизам – младите креираат одржлива иднина"

Берово, 12 мај 2024 (МИА) - Во Берово се одржа завршниот настан од проектот „Еко активизам – младите...

Image

Остани поврзан