• понеделник, 17 јуни 2024
Oпштина Илинден и оваа година ќе доделува субвенции за инвертер клими или соларни панели

Oпштина Илинден и оваа година ќе доделува субвенции за инвертер клими или соларни панели

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - И оваа година Општина Илинден објави Јавен повик за субвенции за купувањ...

Кавадарци објави повик за субвенции за купување велосипеди 

Кавадарци објави повик за субвенции за купување велосипеди 

Кавадарци, 23 април 2024 (МИА) - Општина Кавадарци објави јавен повик за субвенционирање на купување...

На 4 033 одгледувачи на говеда им се исплатени 100 милиони денари дополнителни субвенции за обележани грла говеда

На 4 033 одгледувачи на говеда им се исплатени 100 милиони денари дополнителни субвенции за обележани грла говеда

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство соопшти дек...

Битиќи: Субвенции од над 5.000 евра за фирмите и 2.000 евра за домаќинствата кои ќе инвестираат во обновливи извори и акции во државните енергетски компании

Битиќи: Субвенции од над 5.000 евра за фирмите и 2.000 евра за домаќинствата кои ќе инвестираат во обновливи извори и акции во државните енергетски ко...

Скопје, 20 април 2024   „Владата на СДСМ ја врати евтината тарифа на струјата,...

Николовски: Исплатени субвенции за тутун во вредност од околу 1,5 милијарда денари (ДПЛ)

Николовски: Исплатени субвенции за тутун во вредност од околу 1,5 милијарда денари (ДПЛ)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - На сметките на околу 14.300 тутунопрозвод...

Николовски: Исплатени субвенции за тутун во вредност од околу 1,5 милијарда денари

Николовски: Исплатени субвенции за тутун во вредност од околу 1,5 милијарда денари

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - На сметките на околу 14.300 тутунопрозвод...

МЗШВ: Исплатени субвенциите за остварено производство во овоштарство и градинарство кон 13 440 земјоделци

МЗШВ: Исплатени субвенциите за остварено производство во овоштарство и градинарство кон 13 440 земјоделци

 Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ)...

Николовски: Земјоделците кои немаат аплицирано за дополнителни субвенции за 2023 година, ќе добијат можност тоа да го сторат оваа година

Николовски: Земјоделците кои немаат аплицирано за дополнителни субвенции за 2023 година, ќе добијат можност тоа да го сторат оваа година

Скопје, 14 март 2024 (МИА) – Земјоделците кои немаат аплицирано за дополнителни субвенции за 2023 го...

Исплатените директните плаќања за амортизирани несилки и приплодни грла маторици

Исплатените директните плаќања за амортизирани несилки и приплодни грла маторици

Скопје, 26 ноември 2024 (МИА) - Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот разв...

Трипуновски: Поднесов барање до министерот да се тргне ограничувањето за субвенцијата за тутунот и да изнесува 100 денари

Трипуновски: Поднесов барање до министерот да се тргне ограничувањето за субвенцијата за тутунот и да изнесува 100 денари

22 февруари 2024 Дополнителниот заменик министер за земјоделств...

Субвенции за занаетчиите во Општина Охрид

Субвенции за занаетчиите во Општина Охрид

Охрид, 13 февруари 2024 (МИА) – Општина Охрид објави јавен повик за субвенционирање на новорегистрир...

МЗШВ: Исплатени 283,4 милиони денари субвенции кон 9.623 сточари

МЗШВ: Исплатени 283,4 милиони денари субвенции кон 9.623 сточари

Скопје, 13 февруари 2024 (МИА) - Агенцијата за финансиска поддршка во з...

Објавен Јавен повик за субвенции за велосипеди во Општина Илинден

Објавен Јавен повик за субвенции за велосипеди во Општина Илинден

Скопје, 12 февруари 2024 (МИА) - И оваа година Општина Илинден објави

Општина Кисела Вода објави повеќе јавни повици за субвенции

Општина Кисела Вода објави повеќе јавни повици за субвенции

Скопје, 10 февруари 2024 - Општина Кисела Вода објавени

Куманово ќе субвенционира колективни згради за уредување дворови

Куманово ќе субвенционира колективни згради за уредување дворови

Куманово, 10 февруари 2024 (МИА) - Куманово објави јавен повик за доделување на субвенции на колекти...

Image

Остани поврзан