• вторник, 18 јуни 2024
Прв меѓународно акредитиран имплантолошки Конгрес во Скопје

Прв меѓународно акредитиран имплантолошки Конгрес во Скопје

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Во Скопје од денеска до 20 април, ќе се одржи првиот меѓународно акред...

Соопштение од Здружението на доктори специјалисти по стоматолошка протетика, ортодонција и орална хирургија

Соопштение од Здружението на доктори специјалисти по стоматолошка протетика, ортодонција и орална хирургија

Скопје, 12 јануари 2024 Се известуваат граѓаните на РСМ односно осигурениците на ФЗО дека се...

Стоматолозите препорачуваат редовни контроли на шест месеци

Стоматолозите препорачуваат редовни контроли на шест месеци

Штип, 20 март 2023 (МИА) - Свеста кај помладата популација за редовно одење на с...

Во Штип 11. научен симпозиум „Промени во усната празнина и лицевата регија“

Во Штип 11. научен симпозиум „Промени во усната празнина и лицевата регија“

Скопје, 19 ноември 2022 (МИА) - Во Мултимедијалниот ц...

ЗПЗСУ ПДДМ утре на протест пред Министерството за здравство, Стоматолошката комора не го поддржува

ЗПЗСУ ПДДМ утре на протест пред Министерството за здравство, Стоматолошката комора не го поддржува

Скопје, 14 јуни 2022 (МИА) – Здружението на приватни здравствени стоматолошки установи и приватни докто...

Македонското здружение на стоматолози специјалисти го изрази незадоволството од МЗ и ФЗО

Македонското здружение на стоматолози специјалисти го изрази незадоволството од МЗ и ФЗО

Скопје, 6 октомври 2021  Дали на државата и се потребни стоматолози специјалисти? Дали на оваа држава...

Асоцијацијата на стоматолози од Лерин бара од граѓаните, доколку патувале во Северна Македонија, да помине време пред да ги посетат ординациите

Асоцијацијата на стоматолози од Лерин бара од граѓаните, доколку патувале во Северна Македонија, да помине време пред да ги посетат ординациите

Атина, 17 јули 2020 (МИА) - Оние кои посетиле региони со зголемена ендемија на коронавирусот или биле в...

Image

Остани поврзан