• вторник, 28 мај 2024
Продолжува реконструкција на внатрешноста на спортската сала во Куманово

Продолжува реконструкција на внатрешноста на спортската сала во Куманово

Куманово, 30 март 2024 (МИА) - Продолжува реконструкцијата на спортската сала во Куманово, соопшти д...

Пуштена во употреба реконструираната спортска сала за учениците во ООУ „Пенестија“ во Дебар

Пуштена во употреба реконструираната спортска сала за учениците во ООУ „Пенестија“ во Дебар

Дебар, 26 март 2024 (МИА) – Технички прием на целосно реконструираната спортска сала во основното оп...

Реконструкција на училишната спортска сала на ООУ „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров

Реконструкција на училишната спортска сала на ООУ „Мирче Ацев“ во Ѓорче Петров

Скопје, 26 февруари 2024 (МИА) - Во завршна фаза е целосна реконструкција на училишната спортска сал...

Реконструирана спортската сала во скопското училиште „Кузман Јосифовски - Питу“

Реконструирана спортската сала во скопското училиште „Кузман Јосифовски - Питу“

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Завршена е реконструкцијата на училишната спортска сала во ООУ „Куз...

Привршува реконструкцијата на внатрешноста на спортската сала во Куманово

Привршува реконструкцијата на внатрешноста на спортската сала во Куманово

Куманово, 22 февруари 2024 (МИА) - Привршува внатрешната реконструкција на спортската сала во Кумано...

Се гради спортска сала во кавадаречко Возарци

Се гради спортска сала во кавадаречко Возарци

Кавадарци, 15 јануари 2024 (МИА) - Се гради спортска сала во кавадаречко Возарци, информираа денеска...

Предадена во употреба новата спортска сала на Гимназијата „Јане Сандански“

Предадена во употреба новата спортска сала на Гимназијата „Јане Сандански“

Струмица, 25 декември 2023 (МИА) - Денеска свечено беше предадена во употреба новата спортска сала н...

Ѓорѓиевски: Пинтија за првпат добива затворен спортски објект

Ѓорѓиевски: Пинтија за првпат добива затворен спортски објект

Скопје, 13 декември 2023 (МИА) - За првпат населбата Пинтија добива затворена спортска сала. Ученици...

Ќе реконструираат спортска сала во Гевгелија  и училиштето во Секирник, Општина Босилово

Ќе реконструираат спортска сала во Гевгелија и училиштето во Секирник, Општина Босилово

Струмица, 5 декември 2023 (МИА) - Преку Центарот за развој на Југоисточниот плански регион наскоро ќ...

Реконструкција на спортската сала во ООУ ,,Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Реконструкција на спортската сала во ООУ ,,Мирче Ацев“ во општина Ѓорче Петров

Скопје, 3 октомври 2023 (МИА) - Со менување на подот во училишната спортска сала ко...

Јанчев : Кавадаречкото село Возарци добива спортска сала

Јанчев : Кавадаречкото село Возарци добива спортска сала

Кавадарци, 26 септември 2023 (МИА) - Кавадаречкото село Возарци добива спортска сала, уште едно пред...

Целосно реновирана спортска сала доби училиштето  „Георги Димитров”

Целосно реновирана спортска сала доби училиштето „Георги Димитров”

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - Новата учебна година за учениците од средното училиште на Град Ско...

Се реконструира спортската сала на Економското училиште во Велес

Се реконструира спортската сала на Економското училиште во Велес

Велес, 20 септември 2023 (МИА) - Во тек се градежни зафати во ОСУ „Јовче Тесличков" во Велес попозна...

Внатрешно се санира спортската сала во Куманово

Внатрешно се санира спортската сала во Куманово

Куманово, 15 мај 2023 (МИА) - Во тек е внатрешно уредување на спортска сала, информираше, кумановски...

Се гради нова спортска сала во училиштето во Горно Јаболчиште

Се гради нова спортска сала во училиштето во Горно Јаболчиште

Велес,19 април 2023 (МИА) - Од наредната учебн...

Image

Остани поврзан