• четврток, 30 мај 2024
Манолева: Родителите на Леонид не побараа мислење дали неговата рехабилитација може да се изврши во нашите установи

Манолева: Родителите на Леонид не побараа мислење дали неговата рехабилитација може да се изврши во нашите установи

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Родителите воопшто немаат побарано никакво мислење од соодветна инс...

Во Клиниката за физикална медицина и рехабилитација пуштен во употреба апарат за роботска рехабилитација (ДПЛ)

Во Клиниката за физикална медицина и рехабилитација пуштен во употреба апарат за роботска рехабилитација (ДПЛ)

Скопје, 20 декември 2023 (МИА) - Во Универзитетската клиника за физикална медицина и рехабилитација...

Деле Али: Бев сексуално вознемируван на шестгодишна возраст

Деле Али: Бев сексуално вознемируван на шестгодишна возраст

Ливерпул, 13 јули 2023 (МИА) – Фудбалерот од средниот ред на Евертон, Деле Али, проговори за своето...

Во Пробиштип се рехабилитира регионалниот пат

Во Пробиштип се рехабилитира регионалниот пат

Пробиштип, 28 март 2023 (МИА) - Почна рехабилитација на регионалниот пат од влез...

Започна рехабилитацијата на земјоделскиот пат во Долни Бавчи

Започна рехабилитацијата на земјоделскиот пат во Долни Бавчи

Делчево, 20 февруари 2023 (МИА) - Во Делчево започна рехабилотацијата на земјоделскиот пат кој води...

Почна обновата на 19 километри од патот Прилеп - Градско

Почна обновата на 19 километри од патот Прилеп - Градско

Прилеп, 22 јуни 2022 (МИА)  - Почна поставувањето нов асфалт на делницата од Фариш до Прилеп на магистр...

До 15 јули продолжува сообраќајниот режим на патот Маврови Анови - Жировница

До 15 јули продолжува сообраќајниот режим на патот Маврови Анови - Жировница

Скопје, 21 април 2022 (МИА) - Согласно одобрението издадено од страна на Министерството за транспорт и...

Со странски искуства ќе се рехабилитира просторот во поранешната касарна во Охрид

Со странски искуства ќе се рехабилитира просторот во поранешната касарна во Охрид

Охрид, 2 март 2022 (МИА) – Со странски искуства ќе се рехабилитира и уредува просторот на поранешната к...

Кнајсел бара рехабилитација за Асанж

Кнајсел бара рехабилитација за Асанж

Виена, 21 февруари 2020 (МИА) - Поранешната австриска министерка за надворешни работи Карин Кнајсел поб...

Image

Остани поврзан