• недела, 14 јули 2024
Истражувачка работилница со најмладите одржана во Неготино 

Истражувачка работилница со најмладите одржана во Неготино 

Неготино, 9 јули 2024 (МИА) - Истражувачка работилница со најмладите што посетуваат градинка во Него...

Љутков: Неопходно е обединување и соработка на земјите од регионот во заштитата и зачувувањето на културните добра и враќање на украдените предмети

Љутков: Неопходно е обединување и соработка на земјите од регионот во заштитата и зачувувањето на културните добра и враќање на украдените предмети

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Недозволената трговија со културни добра е...

Во Скопје петдневна работилница за „Борба против недозволената трговија со културни добра во Западен Балкан“

Во Скопје петдневна работилница за „Борба против недозволената трговија со културни добра во Западен Балкан“

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Министерот за култура и туризам, Зоран Љутков, денеска во Музејот на мак...

Работилници за младински иницијативи во Крива Паланка

Работилници за младински иницијативи во Крива Паланка

Крива Паланка, 13 јуни 2024 (МИА) - Во Европската куќа Крива Паланка денеска се одржа работилница во...

Маричиќ на работилница на ТАИЕКС во Белград: Реформата на јавната администрација е основа од која зависи развојот на демократското општество

Маричиќ на работилница на ТАИЕКС во Белград: Реформата на јавната администрација е основа од која зависи развојот на демократското општество

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Првиот вицепремиер задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ се обрати...

Македонска берза и УСАИД работат на развој на секундарниот пазар на хартии од вредност

Македонска берза и УСАИД работат на развој на секундарниот пазар на хартии од вредност

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) -  Законските измени со кои се олеснува постапката на транформација...

Работилница на Јавното обвинителство и Државниот завод за ревизија

Работилница на Јавното обвинителство и Државниот завод за ревизија

Скопје, 4 јуни 2024 (МИА) - Јавното обвинителство на Република Северна Македонија и Државниот завод...

Во Тетово се одржа работилница како лицата со попреченост да се справат при евентуални поплави и други катастрофи

Во Тетово се одржа работилница како лицата со попреченост да се справат при евентуални поплави и други катастрофи

Тетово, 27 мај 2024 (МИА) - Во Тетово денеска се одржа работилница како лицата со попреченост да се...

Отворен повик за присуство на работилница за креативен документарен филм

Отворен повик за присуство на работилница за креативен документарен филм

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“ објави повик за шес...

Креативна работилница за средношколци за пишување поезија „Запознавање со поетскиот универзум на Анте Поповски“

Креативна работилница за средношколци за пишување поезија „Запознавање со поетскиот универзум на Анте Поповски“

Скопје, 20 мај 2024 Во рамките на проектот „Поезија во фармерки...

Во Кавадарци работилница „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и придобивките од децентрализација за граѓаните

Во Кавадарци работилница „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и придобивките од децентрализација за граѓаните"

Кавадарци, 17 мај 2024 (МИА) - „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и при...

Во Берово одржана работилница ,,Крени глас против врсничкото насилство”

Во Берово одржана работилница ,,Крени глас против врсничкото насилство”

Берово, 16 мај 2024 (МИА) - Со позитивна енергија, да застанеме на патот на врсничкото насилство. Ов...

Едукативна работилница за градење на капацитети на организации и центри за стручно образование

Едукативна работилница за градење на капацитети на организации и центри за стручно образование

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) -  Триесет учесници од мали и средни претпријатија, занаетчиски работ...

Во Охрид работилница посветена на Плановите за управување со националните паркови

Во Охрид работилница посветена на Плановите за управување со националните паркови

Охрид, 25 април 2024 (МИА) – Дводневна работилница посветена на Плановите за управување со Националн...

Во тек е пријавување за театарската работилница во Велес со Диана Добрева

Во тек е пријавување за театарската работилница во Велес со Диана Добрева

Велес, 22 април 2024 (МИА) - Диана Добрева, најзначајната театарска реж...

Image

Остани поврзан