• среда, 22 мај 2024
Започнува со работа новиот Центар за корисници на делчевското комунално претпријатие

Започнува со работа новиот Центар за корисници на делчевското комунално претпријатие

Делчево, 27 февруари 2024 (МИА) - Јавното комунално претпријатие „Брегалница" Делчево го става во фу...

ЈКП „Стандард

ЈКП „Стандард" остро реагира на несовесноста на дел од граѓаните при фрлање отпад

Дебар, 10 јули 2023 (МИА) - Јавното комунално претпријатие „Стандард" остро реагираше на несовесност...

Пролетна акција на „ЈП Водовод и канализација“ во Општина Центар

Пролетна акција на „ЈП Водовод и канализација“ во Општина Центар

Скопје, 11 мај 2022 (МИА) – На булеварот „Кочо Рацин“ извршена е контрола на 13 шахти, рачно се исчисте...

Тетовското зонско паркирање од денеска со летно работно време

Тетовското зонско паркирање од денеска со летно работно време

Тетово, 3 мај 2022 (МИА) - Летното работно време и наплаќањето на зонско паркира...

Лајка: Топлотниот бран влијае и врз животните, граѓаните да внимаваат на своите миленици

Лајка: Топлотниот бран влијае и врз животните, граѓаните да внимаваат на своите миленици

Скопје, 4 август 2021 (МИА) - Топлотниот бран кој што ја зафати државава има големо влијание врз сите ж...

ЈП Водовод и канализација продолжува со редовното работно време

ЈП Водовод и канализација продолжува со редовното работно време

Скопје, 6 мај 2021 (МИА) - Во согласност со промените на траењето на полицискиот час, шалтерите на ЈП В...

За една недела санкционирани 174 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 174 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Скопје, 2 март 2021 (МИА) - ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработк...

Image

Остани поврзан